Alcanar-Platja acollirà el cinquè torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra de Pàdel

El torneig comptarà amb els millors jugadors del país i es convertirà en un gran esdeveniment esportiu al territori

Del 9 al 16 de juliol el Complex Esportiu Bahiamar d’Alcanar-Platja  acollirà el gran torneig de Pàdel
Del 9 al 16 de juliol el Complex Esportiu Bahiamar d’Alcanar-Platja acollirà el gran torneig de Pàdel | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
16 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:56h
Del 9al16 de juliol el ComplexEsportiuBahiamard’Alcanar-Platja acollirà el cinquètorneigGranSlamdelCircuitAbsolutCupra de la FederacióCatalanadePàdel. Un torneig que comptarà amb els millorsjugadorsdelpaís fet pel qual es convertirà en un gran esdeveniment esportiu al territori. Este Gran Slam es disputarà en categories absolutes masculines i femenines.

Les inscripcions es podran fer pròximament a la pàgina web de la FederacióCatalanadePàdel i la quota és de 25 euros. A més, els premis en metàl·lic oscil·len entre els 6.000euros i els 150 tot i que també hi haurà premis materials. Des de l’organització del torneig han volgut destacar que l’entrada al complex serà gratuïta durant tota la setmana. A més, també han volgut agrair el suport de la GeneralitatdeCatalunya, l’Ajuntamentd’Alcanar i els patrocinadors del torneig que seran Deltasub i ComercialsMatamoros.

El president de la FederacióCatalanadePàdel, FelipRodenas, ha recordat que "el Complex Esportiu Bahia Mar va guanyar la fase de grups a la Copa Catalunya i va ser l’encarregat de representar Catalunya al Campionat d’Espanya". Per la seua banda, Joan Roig, alcalded'Alcanar ha posat en relleu "la importància que té per al municipi acollir esdeveniments com este, tant des del punt de vista esportiu com pel que fa a la promoció dels recursosturístics i gastronòmicsd'Alcanar, lesCases i AlcanarPlatja".