La Policia Local d'Amposta incorpora dos nous vehicles

Els vehicles, que estrenen la nova imatge corporativa dels vehicles, milloren els recursos materials del cos policial

En els propers mesos està previst el lliurament d’un tercer vehicle, una furgoneta d’atestats policials
En els propers mesos està previst el lliurament d’un tercer vehicle, una furgoneta d’atestats policials | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
15 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:25h
La PoliciaLocald’Amposta incorpora dosnousvehicles amb els quals es milloraran els recursos materials del cos per prestar servei a la ciutadania. Els nous vehicles policials, adquirits mitjançant l’acord marc de mobilitat sostenible que oferix l’AssociacióCatalana deMunicipis (ACM), estan dotats amb tot el material necessari per assistir a les situacions d’emergència i de seguretat en les quals han d’intervenir els membres del cos policial.

Una de les novetats més significatives és la nova imatge corporativa dels vehicles, la qual està dissenyada d’acord amb les recomanacions de la normativaeuropeaCEN1789 (European Standard Police), per tenen com a objectiu homogeneïtzarlaimatgedelsvehiclesd’emergència per fer-los mésvisibles i garantir la seguretat dels seus agents i del vianants, especialment a l’hora de senyalitzar qualsevol emergència.

Un dels vehicles és100%elèctric, continuant amb l’aposta del consistori cap a una mobilitat sostenible i amb respecte al medi ambient. L’altre, híbrid, ha estat  transformat i adaptat pel traslladat de persones detingudes, garantint la seguretat dels membres de la Policia Local.

En els propersmesos està previst el lliurament d’un tercervehicle, una furgonetad’atestatspolicials, que suposarà la renovació progressiva de tots els vehicles de la flota de la Policia Local d’Amposta prevista per aquest any 2023.