El tortosí Manel de la Vega, cap de llista del PSC al Senat per Tarragona

Jordi Lopez Leor, de Móra la Nova, és el primer ebrenc a la llista socialista al Congrés, en sisena posició

Manel de la Vega havia renunciat a la seua acta com a senador autonòmic el 2021.
Manel de la Vega havia renunciat a la seua acta com a senador autonòmic el 2021. | Cedida
Redacció
12 de juny del 2023
Actualitzat a les 17:21h
El Consell nacional del PSC ha escollit a Manel de la Vega com a cap de llista del PSC per Tarragona al Senat per a les eleccions vinents del 23 de juliol. El primer secretari de l’Ebre del PSC ha vist avalada així la seua tasca al Senat, després que renuncies a la seua acta com a senador autonòmic, l’any 2021, per donar pas a l’Eva Granados com a portaveu del PSOE al Senat.

Desta manera el PSC de l’Ebre tornarà a recuperar la seua presència a la Cambra Alta. A la candidatura del Senat l’acompanyaran Bibiana Porrés i Javier Sánchez Martínez. La Candidatura al Congrés del PSC té també presència d’ebrencs, en el 6é lloc va Jordi Lopez Leor, de Móra la Nova, enginyer agrònom de professió, i acaben conformant la llista Xavier Sabaté i Maria Goretti Tortajada.

“El reptes que tenim al davant són molts, per això assumixo esta responsabilitat perquè el nostre territori ocupe el lloc que li pertoca. El govern de Pedro Sánchez està portant a terme diverses actuacions com ara el corredor del Mediterrani, la protecció del Delta de l’Ebre, i l’ampliació de l’autopista, després què alliberes el pagament de la mateixa i siga gratuïta, que mereixen continuïtat, donat que són actuacions imprescindibles pel desenvolupament de l’Ebre. Per això treballaré perquè el PSC obtingui el millor resultat a les eleccions del 23 de juliol”, ha manifestat Manel de la Vega.

Manel de la Vega és llicenciat en psicologia i psicopedagogia per la UOC i és professor associat del departament de Pedagogia de la URV i, ha estat també professor de secundaria. En el Senat va ser ponent de la llei d’educació (LOMLOE), entre altres tasques.