El plenari de Deltebre debatrà l’aprovació del Pla Especial del Maset que projecta un càmping de luxe

Serà un càmping de luxe, de fins a 450 unitats turístiques, vora al riu Ebre per augmentar l'oferta turística a Deltebre

Aguaita.cat
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 14:12h
Presentació del projecte de càmping de luxe del Pla Pla Especial del Maset
Presentació del projecte de càmping de luxe del Pla Pla Especial del Maset | Ajuntament de Deltebre
El Govern municipal de Deltebre ha presentat el diferents punts de l’ordre del dia de la darrera sessió plenària de l’actual mandat municipal, una sessió que s’ha traslladat fora de l’àmbit de la campanya electoral mitjançant acord amb els partits polítics que conformen el consistori fins al 17 de juny.

Entre els punts més rellevants d’esta sessió, cal destacar l’aprovació provisional del PlaEspecialdelMaset, la qual es traslladarà a la Comissiód’Urbanisme de la Generalitat per tal que este organisme efectuï, si així ho considera oportú, la seua aprovació definitiva. Este Pla Especial projecta un càmping de luxe, de fins a 450 unitats turístiques, vora al riu Ebre i que ha de permetre continuar amb l’enfocament turístic del municipi.

L’alcaldedeDeltebre, LluísSoler, ha explicat que “en aquesta sessió plenària, no duem a aprovació noves contribucions especials ni tampoc la pujada d’impostos, com es deia en campanya electoral. Tot al contrari, duem a aprovació un nou projecte que ha de permetre continuar transformant Deltebre des de la visió del progrés econòmic i l’enfortiment del sector turístic de qualitat”.

Este Pla Especial ocupa un espai de 81.625 metres quadrats, vora l’actual Cooperativa de Vivendes, i ha de permetre augmentar les actuals places de càmping al municipi amb 225 bungalows i també 225 unitats mòbils.
 
La sessió plenària es durà a terme este mateix divendres, a les 20.30 hores, i es podrà seguir pels diferents canals de comunicació habituals que l’Ajuntament de Deltebre posa a l’abast de la ciutadania.