1 de 10

Roigé: «Cal pensar si volem la Tortosa paralitzada del 2007 o la que continuarà progressant com estos anys»

Junts per Tortosa tanca la campanya després de 15 actes electorals a diferents barris i a tots els pobles, i altres centrats en les accions per al comerç, l’esport i la cultura

Foto de final de campanya, abans de la festa d'este divendres a les 20 hores. | Cedida
per Redacció, Tortosa | 26 de maig de 2023 a les 18:02 |
L’alcaldessa de Tortosa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha fet balanç de la campanya electoral a poques hores que acabe apel·lant a tota la ciutadania perquè diumenge vaja a votar. "Demanen que ens facen confiança per seguir fent progressar la ciutat com estem fent en estos moments", ha manifestat.

Roigé ha assegurat que estan molt contents de la campanya electoral "malgrat que alguns van intentar embrutar-la des del primer dia", i s’ha mostrat molt satisfeta d’haver pogut explicar el programa electoral, reivindicant la feina feta, més de 15 actes electorals a diferents barris i a tots els pobles, i també de manera temàtica centrats en les accions per al comerç, l’esport i la cultura.


Roigé ha detallat que s’ha vist una campanya que l’oposició ha estat molt pendent del que "dèiem i els missatges que donàvem i només han estat reactius". "Nosaltres ens hem centrat a explicar com volem continuar tirant endavant Tortosa, continuant este creixement que estem vivint. Acabem en molt bones sensacions. Hem pogut explicar el programa i l’obra feta. La gent ens constata que som gent de fets i no de promeses. Tenim credibilitat", ha afegit.

’alcaldessa i candidata a la reelecció ha recordat que des de Junts per Tortosa "es vol continuar fent créixer la ciutat, que Tortosa progresse, que es reduïsca l’endeutament i la pressió fiscal, que es creen llocs de treball, que es continue rehabilitant el nucli antic, i impulsant l’esport i la cultura".


Roigé ha manifestat que en esta campanya s’ha pogut veure que hi ha dos models que es contraposen "el de continuar fent progressar la ciutat i el de tornar a la Tortosa que ens vam trobar al 2007", i ha demanat a la ciutadania que diumenge quan vaja a votar recorde què vol per a Tortosa i els seus pobles: "la Tortosa de la paràlisi que tenia al 2007 o la Tortosa que continue progressant com estos últims anys".

Junts per Tortosa acabarà la campanya amb una festa final a la plaça de l’Ajuntament este divendres a les 20 hores.

 

Participació