La CUP assegura que tindrà la clau del nou govern a Tortosa

Sergi Arnau, cap de llista de la formació, ha assegurat que no fan promeses inassumibles ni electoralistes

Aguaita.cat
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:10h
Roda de premsa de la CUP Tortosa a la Plaça de l’Ajuntament
Roda de premsa de la CUP Tortosa a la Plaça de l’Ajuntament | Cedida
Avui la CUPTortosa ha realitzat en roda de premsa una valoració de la campanya. Els anticapitalistes consideren que han estat clars durant tota la campanya respecte al seu compromís en garantir un canvi de govern a la ciutat i que han estat capaces d'explicar a la ciutadania el seu projecte. "Un projecte molt realista i adaptat a les necessitats de la ciutat".
 
SergiArnau, cap de llista de la formació, ha assegurat que no fan promeses inassumibles ni electoralistes. "El que hem presentat és el nostre projecte de ciutat. Full de ruta a dotze anys amb més de 700 propostes per transformar la ciutat i posar al centre de l'activitat política a les persones".
 
D'altra banda, Arnau considera que han quedat diverses coses clares esta campanya electoral: "el canvi és més necessari que mai, ERC no afavorirà el canvi i la coalició de Movem-PSC no és garantia de polítiques d'esquerres".
 
Els anticapitalistes consideren que davant d'esta situació, la CUP "tindrem la clau del nou govern i afavorirem el canvi que tant necessita la ciutat de Tortosa". En este sentit, Arnau ha tornat a repetir que el seu compromís és ferm "però no només amb la institució, també amb el carrer, amb els moviments socials, que és d'on venim i on tornem quan s'acaba el nostre pas per l'Ajuntament".
 
El cupaire considera que després de vuit anys a l'ajuntament on asseguren "hem aconseguit desplaçar l'eix cap a l'esquerra, ara és moment de créixer i tenir una incidència més clara en les decisions que es prenen". I ha conclòs dient que sense una CUP forta, el canvi no serà possible.