1 de 10

Ivan Garcia presenta els eixos de la candidatura destacant la seua aposta per la Raval de Cristo

Un dels aspectes clau de la seua proposta és la col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat per a l'ampliació de l'escola

Membres de la candidatura, en la presentació d'este divendres. | Cedida
per Redacció, Roquetes | 20 de maig de 2023 a les 12:33 |
Este divendres a la tarda, el candidat republicà i actual alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, va presentar al Casal de la Ravaleta, a la Raval de Cristo, els eixos de la seua candidatura destacant la seua aposta per la població. 

Durant la seua intervenció, l'alcaldable republicà va posar de relleu els projectes que s'estan duent a terme i que tindran com a objectiu principal continuar transformant la Raval de Cristo, així com impulsar el creixement i el desenvolupament de Roquetes en general. Garcia va ressaltar l'important treball realitzat fins ara en la transformació de la zona, en referència especial a la reforma del Casal de la Ravaleta i del Consultori, així com l'ampliació del Camí del Mig, la creació de nous aparcaments i parcs infantils, i l'aportació de nous serveis. 


Un dels aspectes clau de la seua proposta és la col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat per a l'ampliació de l'escola, que actualment s'està quedant petita per a les necessitats de la població. Garcia va afirmar: "Seguirem treballant perquè la Raval de Cristo continue creixent, ja que és el pilar fonamental de Roquetes". 

Pel que fa a la inversió durant esta legislatura a la Raval de Cristo, l'alcaldable republicà va destacar que s'ha destinat gairebé un milió d'euros per a millorar les infraestructures i els serveis en sta àrea. A més, va afirmar que l'objectiu per a la propera legislatura és mantenir estes xifres d'inversió per a garantir que els ciutadans disposen de tot allò que necessiten per millorar la seua qualitat de vida. Amb esta presentació, Ivan Garcia demostra el seu compromís ferm amb la població de Roquetes i la seua determinació de continuar treballant pel creixement i el benestar dels ciutadans. "La candidatura d'Esquerra Republicana de Roquetes es basa en l'experiència i el compromís envers la transformació positiva del municipi, i confia en el suport de la ciutadania en les properes eleccions", afirma la formació.

 

Participació