Els bombers aturen, fins a nous indicis, la recerca de l'home perdut al Coll de l'Alba, a Tortosa

L'individu, estranger, no coneix la zona, necessita medicació i està il·localitzable des de diumenge al vespre

Dispositiu dels Bombers de la Generalitat per trobar l'home desaparegut este diumenge al Coll de l'Alba, a Tortosa
Dispositiu dels Bombers de la Generalitat per trobar l'home desaparegut este diumenge al Coll de l'Alba, a Tortosa | Bombers
Aguaita.cat
10 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:30h
ACTUALITZACIÓ 10:00 hores

Els Bombers de la Generalitat han informat que aturen, fins nous indicis, la recerca de l'home perdut al Coll de l'Alba a Tortosa.  
Segons informen "entre els tres dies hem fet recerca intensiva i extensiva per unes 1.000ha de terreny i hem recorregut més de 90km de camins, pistes forestals i pistes secundàries".

Durant els darrers dies s'han activat 11 dotacions terrestres de Bombers amb cossos especialitzats com els GRAE, unitats canines, drons i l'helicòpter sense èxit.

L'home, de 58 anys es va perdre diumenge a les 19.00 hores durant una excursió familiar a la zona del parc eòlic i segons les autoritats necessita medicació i si ni la pren la seua mobilitat es pot veure reduïda.


ACTUALITZACIÓ10.22hores

Continua oberta la recerca de l'home desaparegut a Tortosa. 
Este matí, s'han reprès les tasques amb un dispositiu format per 11 dotacions terrestres de Bombers (amb GRAE, unitat canina GRCR UCM GROS drons i un helicòpter de bombers, junt amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Tortosa i voluntaris.

Segons indiquen els agents l'home s'hauria perdut en una excursió familiar i necessita medicació i la seua mobilitat si no la pren es pot veure reduïda.

L'home va desaparegut este diumenge a les 19.00 hores  a la zona del parc eòlic del Coll de l'Alba.
 
NOTÍCIA 

Unes vint dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossosd'Esquadra i PoliciaLocaldeTortosa, amb l'ajuda de voluntaris, busquen des este diumenge al vespre unhome de 58anysperdut a la zona del parceòlic del Colldel'Alba. L'avís va ser a les 20.48 hores i des d'aleshores hi treballen els serveis d'emergències, inclosos la unitat canina dels Bombers, el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers amb seu a Valls i drons. L'avís el va donar a emergències un amic del desaparegut, que va explicar que anava d'excursió amb ell però des de les 7 de la tarda, quan el va veure al camí de la Mola del Punxó, ja no l'havia localitzat. L'home, estranger d'origen europeu, no duia telèfon mòbil i l'amic no sabia si podria tornar sol.