La coalició de progrés Movem Tortosa-PSC sumen al doctor Pere Genaró a la seua llista

El pediatre se suma a la coalició de Movem Tortosa i PSC "perquè són l’única força que lluita i lluitarà, sense embuts, per la construcció d’un nou hospital de referència les Terres de l’Ebre"

El pediatre Pere Genaró s'incorpora a la candidatura de coalició de Movem Tortosa i PSC a les properes eleccions municipals de Tortosa
El pediatre Pere Genaró s'incorpora a la candidatura de coalició de Movem Tortosa i PSC a les properes eleccions municipals de Tortosa | Pere Genaró
Aguaita.cat
18 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:52h
El cap de llista de la coalicióMovemTortosa-PSC, Jordi Jordan, ha presentat este migdia al doctor PereGenaró com una nova incorporació a la llista de progrés. L’alcaldable ha aprofitat per a destacar «la importància» que la seua coalició donarà «a la sanitat pública i a la seua defensa», per la qual cosa el seu projecte polític continuarà apostant clarament, com ha fet fins ara, per la construcció del nouhospital de referència a les Terresdel’Ebre. Jordi Jordan ha reiterat que un dels cavalls de batalla de la candidatura de progrés serà «la millora de la sanitat pública en general, entre altres, per a reduir les llistes d’espera i els temps als nostres CAPS» així com que treballarà «per la transparència en la gestió dels dos hospitals de titularitatmunicipal, el de la SantaCreu de Jesús i la clínicaTerresdel’Ebre, i per la millora de les condicions laborals de les seues treballadores i treballadors».

Pel que fa al nou membre de la llista de progrés, PereGenaró, és capdepediatria de l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta, vicepresident a l’Ebre del Col·legideMetges de la Demarcació de Tarragona i vocal de l’AcadèmiadeCiènciesMèdiques a les Terresdel’Ebre.

Pere Genaró que ha començat afirmant que «com a metge, una de les principals preocupacions són el benestar i la salut de la gent», ha seguit explicant que té «molts motius» per a unir-se a la candidatura de Jordi Jordan i de Víctor Grau, però que el principal «és que ells donen suport i volen treballar per una ciutat que combata les desigualtats en salut, les desigualtat socials i les desigualtats econòmiques». El facultatiu ha reiterat que «això passa per defensar una sanitat i una educació pública i de qualitat i tots dos partits han mostrat una defensa ferma per un nou hospital». El pediatre ha volgut remarcar que «portem més de 16 anys de promeses incomplertes i necessitem un govern municipal i un ajuntament que s’ho crega i que treballe decididament perquè este projecte -el nou hospital- siga una realitat tant a la ciutat com a les Terres de l’Ebre». Els representants de la coalició han insistit en assenyalar que el nou hospital serà una oportunitat per a millorar diferents serveis, augmentar especialitats, reduir llistes d’esperar i impulsar els estudis de medicina, entre altres.