Article

El col·legi de monges d'Amposta, en contra de la nova ubicació de la Metro

Redacció
17 de setembre del 2014
Fragment de la carta enviada per l'AMPA del col·legi a les famílies.
Fragment de la carta enviada per l'AMPA del col·legi a les famílies.
Fragment de la carta enviada per l'AMPA del col·legi a les famílies.

Els pares i mares d'alumnes del col·legi Sagrat Cor d'Amposta s'han començat a mobilitzar davant la possibilitat que l'Ajuntament requalifique els terrenys de la zona on hi ha el centre comercial Futuro Ciudad per ubicar-hi locals d'oci nocturn.

Des de l'anunci del tancament definitiu de la sala Metro, un dels referents de l'oci nocturn ebrenc que va oferir la seua darrera festa el mes d'agost passat, el consistori ampostí ja havia apuntat la possibilitat de requalificar els terrenys d'este sector, amb la intenció de concentrar els locals en una zona més pròxima al nucli urbà.

La idea, però, no ha agradat gens a l'AMPA del centre, que ja ha començat a recollir signatures amb l'objectiu d'entregar-les abans del proper ple, en el qual estaria previst dur a terme la requalificació. Així, en un full que s'ha fet arribar als pares d'alumnes i al qual ha tingut accés aguaita.cat , l'AMPA explica que l'agost passat va mantenir una reunió amb l'alcalde de la ciutat, Manel Ferré, "per tal de comunicar-nos la possibilitat que té l'Ajuntament, en el ple que tindrà lloc aquest mes de setembre, la requalificació de la zona de Futuro Ciudad d'Amposta en lúdica" i "així ubicar la discoteca Metro i altres locals d'oci norcturn en els locals adjunts a l'antiga gasolinera del Carrefour i a l'Hipereuropa".

Segons exposa la carta, l'AMPA va manifestar-li a Ferré el seu desacord en la proposta per la proximitat que implicaria per als seus fills, "a més de tots els problemes que podrien derivar-se".

La intenció de l'associació de pares i mares del centre es presentar una queixa formal acompanyada de signatures abans del pròxim ple.