Uns 5.000 espectadors gaudixen del Torneig Internacional de Futbol Base David Villa a Amposta

Amposta va ser una de les seus del Torneig Internacional de Futbol Base David Villa 2023, on es van jugar 78 partits

L’ITE - DV7 s’ha convertit ja en un dels esdeveniments de turisme esportiu més importants d’Amposta
L’ITE - DV7 s’ha convertit ja en un dels esdeveniments de turisme esportiu més importants d’Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
14 d'abril del 2023
Actualitzat a les 8:00h
Més de 1.500 esportistes de 150 equips de futbol de tot el món van participar, del 7 al 9 d’abril, en la quinzena edició del Torneig Internacional de Futbol Base David Villa 2023 a les Terres de l’Ebre. Amposta va ser una de les seus, acollint fins a 78 partits del torneig, amb les finals de totes les categories del torneig i la cloenda amb la presència de l’exfutbolista David Villa diumenge 9.

A més, el mateix diumenge, l’Ajuntament va aprofitar la cloenda multitudinàriaper coordinar amb l’organització, el reconeixement als esportistes i tècnics del Club Esportiu Àngel APASA que van participar als Special Olympics 2023.

L’organització calcula que més de 5.000 espectadors van passar pel municipal ampostí per veure algun dels partits. L’ITE - DV7 s’ha convertit ja en un dels esdeveniments de turisme esportiu més importants d’Amposta i amb una capacitat d’atracció de turistes molt important per a la ciutat durant els dies de Setmana Santa.