Els Food Trucks tornen als Xiribecs amb dos dies de menjar, música i parades

Serà el cap de setmana del 22 i 23 d’abril i entre les actuacions hi haurà Pepet i Marieta acompanyats de la Unió Filharmònica d'Amposta

Festival Food Trucks d'Amposta
Festival Food Trucks d'Amposta | Sergi Aznar
Aguaita.cat
13 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:00h
El cap de setmana del 22 i 23 d’abril, el parcdelsXiribecs es tornarà a omplir amb menjar i beure, música en directe, vinils, vehicles clàssics i parades artesanals. Serà amb una nova edició dels FoodTrucks, que enguany aposten per donar més presència a la música en directe durant les tardes de dissabte i diumenge i que donaran protagonisme als grups que actualment hi ha al Casal de la Música. Així, durant els dos dies, es realitzaran concerts de 40 minuts per les tardes. Tanmateix, els Recol·lectors de Vinils també punxaran música als matins. Un dels plats forts de la música serà el concert a càrrec de PepetiMarieta i la banda amb la UnióFilharmònicad’Amposta, en motiu de la celebració de la diada de St. Jordi, el dissabte a les 22.30h a la zona de les grades.

Com és habitual, al voltant del llac s’ubicaran més d’una quinzena d’autocaravanes de menjar. Entre elles n’hi haurà una amb el Certificat sense gluten acreditat per l’Associació de Celíacs de Catalunya. També hi haurà set parades de productors de cervesa amb tirador i tres cellers de vins de producció pròpia (dos de la Terra Alta i un del Priorat). El CraftyDay també tindrà la seua presència amb diferents parades d’artesania i productes de segona mà.

Entre les altres activitats previstes hi haurà parades de vinils i música i concentració i exhibició de motos, cotxes americans i cotxes clàssics. També exhibicions de ball a càrrec del CBE Quick Dance i el grup de ball modern del Gimnàs Alfaro.