Naix Futur la Ràpita, una nova llista electoral per a les municipals del 28 de maig

La formació, que actuarà sota el paraigua de Movem Terres de l’Ebre, està encapçalada per Ivan Subirats Ferreres i Maria Jesús Garcia Nogueron, com a número dos

Ivan Subirats és el cap de llista de Futur La Ràpita, nova força política al municipi
Ivan Subirats és el cap de llista de Futur La Ràpita, nova força política al municipi | Cedida
Aguaita.cat
03 d'abril del 2023
Actualitzat a les 14:03h
FuturLaRàpita és una novapropostaelectoral per a les municipals del 28demaig que neix de la decisió ferma i el treball d’un grup de veïns de la Ràpita, de diversos perfils professionals i edats. Esta nova formació política, que es presentarà sota el paraigua de MovemTerresdel’Ebre, s’origina amb un clar objectiu local i com a alternativa a les sigles tradicionals. “Futur La Ràpita sorgix per donar veu als veïns de la Ràpita, per tenir una altra opció, per poder fer útil el vot de cada rapitenc i rapitenca”, manifesta IvanSubiratsFerreres qui encapçala la llista juntament amb MariaJesúsGarciaNogueron
 
Són molts els aspectes a treballar perquè la Ràpita recuperi moltes de les activitats que s’han perdut amb el pas dels anys. “No dubtem que tothom vol el millor per al poble, però ens hem de focalitzar amb el dia a dia. Entre d’altres, s’ha de cuidar tot el nostre municipi des del Montsià fins a la Badia dels Alfacs, tenir cura del nostre medi ambient amb accions amb energia renovable apostant i ajudant des del sector públic i també privat, mantenir i recuperar tradicions perdudes, lluitar per ser la  capital gastronòmica de les Terres de l’Ebre i donar al turisme un al·licient perquè triï la Ràpita com la seva destinació, entre moltes altres coses. Però tot això no tan sols s’ha de treballar des de l’Ajuntament, sinó conjuntament amb altres institucions, colze a colze”, afegeix Subirats.  
 
D’altra banda, des de Futur La Ràpita es vol recalcar la importància d’anar a votar el diumenge 28 de maig. “Ens trobem reiteradament amb una alta abstenció. Un fet que afavoreix que els resultats, en situacions normals, siguin sempre els mateixos. Així doncs, fem una crida a tothom perquè la pròxima cita electoral surti al carrer i vagi  a votar, perquè només si la gent vota, pot canviar els resultats electorals”, manifesta l’alcaldable per Futur La Ràpita.  
 
El nou grup ha posat en marxa un perfil a Instagram (@futurlarapita23), Facebook (@futurlarapitarapita), Twitter (@Futur_La_Rapita) així com una pàgina web on explica tot el referent sobre aquesta formació política. “El nostre objectiu és donar la màxima informació perquè el 28 de maig el vot que diposite cada rapitenc i rapitenca sigui el més beneficiós possible. S’ha de tenir en compte que la decisió és per a quatre anys, així que tu decideixes, tu pots escollir el millor per a la Ràpita”, conclou Subirats.