Un jove d'Ulldecona, entre els 111 estudiants més brillants d'Espanya segons una llista mundial

Pere Vericat és graduat en Lideratge Emprenedor i Innovació i treballa a Google Irlanda

Pere Vericat ha estat escollit entre els 111 millors estudiants d'Espanya que entren a formar part de la prestigiosa llista internacional
Pere Vericat ha estat escollit entre els 111 millors estudiants d'Espanya que entren a formar part de la prestigiosa llista internacional | TeamLabs
Aguaita.cat
29 de març del 2023
Actualitzat a les 12:36h
PereVericat, un joved'Ulldecona de vint-i-quatre anys, graduat en Lideratge Emprenedor i Innovació ha estat triat entre els 111millorsestudiantsd'Espanya de la nova convocatòria TheNova111StudentList

La ‘Nova 111 List’ selecciona els deu millors perfils menors de 25 anys de les onze principals àrees de coneixement, incidint en la seua capacitat de generar impacte social i transformador. És una agenda laboral global que té com a propòsit generar una comunitat de professionals amb talent i crear un pont entre ells i un ecosistema d'empreses com a P&G, Fever, Novartis, McKinsey. 

PereVericat, del Grau en Lideratge Emprenedor aGoogle

Després d'un grau superior d'FP en comerç internacional, Pere Vericat, d'Ulldecona va cursar el grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) a Barcelona. Va començar en 2018, i entre els projectes que va posar en marxa dins de la carrera està Buzzinn, una consultoria generacional que ajuda a connectar a les empreses tradicionals amb la GenZ i que actualment actualment està liderada per un altre LEINNer de l'equip de Pere. Tenen com a clients a empreses de l'IBEX35, com Repsol, CaixaBank-Imagin i BBVA.

Va ser durant la Business Mission de LEINN a SiliconValley, quan va entendre que el seu camí professional era a Google, li va encantar la cultura organitzacional de l'empresa i les possibilitats que oferia als seus empleats. 

Després d'unes pràctiques en Google ha arribat a treballar en les oficines de Dublín on ara és Associate Account Strategist. Ajuda a petites i mitjanes empreses a créixer dins de l'ecosistema digital a través de Google Ads. 

A més, Pere ha estudiat també Psicologia a la UniversitatObertadeCatalunya, mentre realitzava el Grau de Lideratge Emprenedor,  compaginant dos carreres diferents al mateix temps.