Congelats Marcos encara la recta final de la construcció de la nova nau a la Ràpita

L’empresa torna a la Ràpita a partir de l’adquisició d’una parcel·la de titularitat municipal de 6.000 m2 situada al polígon El Rajolar

Visita a les nova nau de Congelats Marcos situada al Polígon del Rajolar de la Ràpita
Visita a les nova nau de Congelats Marcos situada al Polígon del Rajolar de la Ràpita | Ajuntament de la Ràpita
Aguaita.cat
28 de març del 2023
Actualitzat a les 14:03h
L’empresa rapitenca CongelatsMarcos encara la recta final de la construcció de la nova nau al polígonElRajolar. Després d’haver-se desplaçat a Amposta fa aproximadament 20 anys, l’empresa torna a laRàpita a partir de l’adquisició d’una parcel·la de titularitat municipal de 6.000m2 situada al polígonElRajolar.

L’alcalde de la Ràpita, JosepCaparrós, i el regidor de Promoció econòmica, Albert Salvadó, han visitat l’estat en què es troben les instal·lacions, acompanyats per un dels tres socis de l’empresa, PauTomàs, qui els ha explicat la distribució de la nau i els ha detallat aspectes tècnics. Tots tres coincidixen en el fet que, amb l’adquisició dels terrenys, l’empresa ha fet una aposta decidida per tirar endavant un projecte que els permet tornar als seus orígens amb la màxima força.

Caparrós ha subratllat que “les noves instal·lacions de dimensions considerables permetran a Congelats Marcos créixer dins del seu sector, oferir un millor servei als seus clients i, per tant, exportar el nom de la Ràpita a tot arreu dins d’aquesta línia de distribució de la cadena alimentària”. L’alcalde ha afegit que “estem molt contents que torni a la Ràpita una empresa que aposta per l’economia blava al nostre territori i per la dinamització del nostre poble”.

Per la seua banda, PauTomàs ha assegurat que “estem molt contents d’haver adquirit els terrenys de l’Ajuntament i, ara, volem créixer amb el nom de la Ràpita, poder arribar a més clients i fer-nos més grans”. Tomàs ha detallat que “són unes instal·lacions de 3.600 m2 amb una capacitat de 4.400 palets d’emmagatzematge que ens permetran arribar més lluny a nivell nacional”.