La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca

És el tret de sortida de les jornades amb este producte com a protagonista en 16 restaurants del municipi

  • Diada de l'Ostra de l'Ampolla 2025. -
Publicat el 12 de maig de 2025 a les 18:48

L’ostra, un any més, és des d’este diumenge la protagonista gastronòmica de l’Ampolla. La Diada de l’Ostra, tot un referent del calendari festiu primaveral a les Terres de l’Ebre, va tornar a citar centenars de persones al port pesquer per gaudir d’una degustació popular d’un dels productes emblemàtics de la costa ebrenca i també d’una sessió de música en directe que fa pujar la temperatura.

I això que precisament este diumenge la pluja va obligar a acabar la festa abans del que més d’un hagués volgut. Temps suficient però, per gaudir plenament de la diada i per donar per inaugurades les XXXIV Jornades Gastronòmiques de l’Ostra, que s’estendran fins al 25 de maig. Tres caps de setmana en què 16 restaurants del municipi ofereixen menús especials amb l’ostra com a protagonista.

Els plats combinen propostes tradicionals i creacions innovadores. Els menús tenen un preu que oscil·la entre els 40 i els 45 euros.

Per a més informació sobre els restaurants participants i els menús oferts, podeu consultar els canals oficials de l’Ajuntament de l’Ampolla i de Turisme l’Ampolla.

Aquí us oferim un petit recull d'imatges de la Diada de l'Ostra 2025.