L’aldeana Laura Baiges es classifica i entra a la nova edició de MasterChef

Va ser una de les primeres concursants en aconseguir el davantal blanc i entrar a participar al programa

Aguaita
28 de març del 2023
Actualitzat a les 10:30h
Laura Baiges durant el cuinat que la va classificar com concursant de MasterChef 11
Laura Baiges durant el cuinat que la va classificar com concursant de MasterChef 11 | Shine Iberia
L’aldeana Laura Baiges Sabaté ha aconseguit, finalment,un dels primers davantals blancs durant el primer programa de la onzena edició de MasterChef. L'aldeana va participar amb un plat de marisc que de ben segur a après al restaurant Santa Llúcia on treballa amb la seua mare, en el restaurant familiar situat al Perelló.

El talent culinari tindrà així representació ebrenca. Vegem les imatges que asseguraven la plaça a Laura Baiges com a concursant.
 
MasterChef comptarà amb el doble d'aspirants en la seua pròxima edició d'anònims. Les anteriors han comptant amb entre quinze i setze concursants, variant segons l'edició. No obstant això, esta vegada, per a l'onzena, els aspirants augmentaran fins a la trentena. Segons apunten els responsables del concurs podria arribar a tindre fins a 32 aspirants en la competició.
 
El talent culinari oferirà el doble d'oportunitats a la recerca del millor cuiner o cuinera de l'Estat Espanyol. El guanyador/a del concurs pot guanyar 100.000 euros i publicar el seu propi llibre de receptes. 
 

Laura Baiges, concursant de la nova edició de Masterchef Foto: Ajuntament de l'Aldea

 
En el primer anunci del programa és pot veure a la concursant ebrenca: