28
de març
del
2023
Actualitzat
a les
10:30h
L’aldeana Laura Baiges Sabaté ha aconseguit, finalment,un dels primers davantals blancs durant el primer programa de la onzena edició de MasterChef. L'aldeana va participar amb un plat de marisc que de ben segur a après al restaurant Santa Llúcia on treballa amb la seua mare, en el restaurant familiar situat al Perelló.
El talent culinari tindrà així representació ebrenca. Vegem les imatges que asseguraven la plaça a Laura Baiges com a concursant.
MasterChef comptarà amb el doble d'aspirants en la seua pròxima edició d'anònims. Les anteriors han comptant amb entre quinze i setze concursants, variant segons l'edició. No obstant això, esta vegada, per a l'onzena, els aspirants augmentaran fins a la trentena. Segons apunten els responsables del concurs podria arribar a tindre fins a 32 aspirants en la competició.
El talent culinari tindrà així representació ebrenca. Vegem les imatges que asseguraven la plaça a Laura Baiges com a concursant.
¡Felicidades @lauramchef11! Está claro que está dispuesta a dejarse la piel en las cocinas de #MasterChefhttps://t.co/5KB3O2GWnEpic.twitter.com/FV93CSN9ag
— MasterChef (@MasterChef_es) March 27, 2023
MasterChef comptarà amb el doble d'aspirants en la seua pròxima edició d'anònims. Les anteriors han comptant amb entre quinze i setze concursants, variant segons l'edició. No obstant això, esta vegada, per a l'onzena, els aspirants augmentaran fins a la trentena. Segons apunten els responsables del concurs podria arribar a tindre fins a 32 aspirants en la competició.
El talent culinari oferirà el doble d'oportunitats a la recerca del millor cuiner o cuinera de l'Estat Espanyol. El guanyador/a del concurs pot guanyar 100.000 euros i publicar el seu propi llibre de receptes.
En el primer anunci del programa és pot veure a la concursant ebrenca:
Laura Baiges, concursant de la nova edició de Masterchef Foto: Ajuntament de l'Aldea