Controlat el foc forestal entre Xerta i Paüls, que ha afectat 5,18 hectàrees segons els Agents Rurals

Vint-i-una dotacions terrestres dels Bombers segueixen remullant la zona

Un helicòpter dels Bombers passa per sobre de les muntanyes de Paüls durant l'extinció de l'incendi
Un helicòpter dels Bombers passa per sobre de les muntanyes de Paüls durant l'extinció de l'incendi | ACN
Redacció
20 de març del 2023
Actualitzat el 21 de març a les 0:35h
ElsBombers delaGeneralitat han donat per controlat cap a les vuit del vespre d'este dilluns l'incendi que crema entre Xerta i Paüls, ambdós municipis al BaixEbre, des de dos quarts de tres de la tarda. Segons els AgentsRurals, el foc ha afectat una superfície de 5,18 hectàrees, en un càlcul provisional. Vint dotacions terrestres dels Bombers seguixen remullant la zona. En un principi, les flames s'han originat a uns 700 metres de la carretera TV-3541. Els dos flancs de l'incendi han baixat pel coll de les Saleres, en una zona rodejada de camps. No ha calgut desallotjar les masies disseminades de la zona.

AMPLIACIÓ19.26h.

Els BombersdelaGeneralitat han donat per estabilitzat cap a un quart de vuit del vespre d'este dilluns l'incendi que crema entre Xerta i Paüls, ambdós municipis al Baix Ebre, des de dos quarts de tres de la tarda. Segons els AgentsRurals, el foc ha afectat una superfície de 5,18 hectàrees, en un càlcul provisional. Vint-i-una dotacions terrestres dels Bombers continuaran remullant la zona. En un principi, les flames s'han originat a uns 700 metres de la carretera TV-3541. Els dos flancs de l'incendi han baixat pel coll de les Saleres, en una zona rodejada de camps. No ha calgut desallotjar les masies disseminades de la zona.
 

L'incendi forestal entre Xerta i Paüls, al Baix Ebre Foto: Bombers


14.38 h

Els Bombers de la Generalitat han activat este dilluns a la tarda onze dotacions terrestres i tres d’aèries per atacar el foc de l’incendi de vegetació forestal que s’ha declarat entre Xerta i Paüls. Segons han informat els Bombers, l’avís s’ha donat a les 14.38 hores i el foc se situa a uns 700 metres de la carretera TV-3541. Els dos flancs de l'incendi baixen pel Coll de Saleras i estan rodejats de camps a banda i banda. Això, tal com apunta la mateixa font, dona opcions als efectius sobre el terreny a baixar la intensitat de les flames. Fins al moment s'ha descartat desallotjar les masies disseminades de la zona per un foc que, segons les primeres estimacions, afecta unes 5 hectàrees de superfície.