Montse Castellà lluïx territori en el videoclip del primer tema del seu nou disc Orgànic

El sisè disc de la cantautora ebrenca sortirà a finals d'abril

Aguaita
20 de març del 2023
Actualitzat a la 13:56h
Fotograma del videoclip
Fotograma del videoclip | Gerard Cardona
La cantautora ebrenca MontseCastellà ha estrenat el videoclip de 'Somaquí', el primer tast del que serà el seu proper disc que portarà per nom Orgànic.
 
El videoclip dirigit pel tortosí Gerard Cardona, ens mostra imatges d'espais naturals de gran bellesa de les Terresdel'Ebre gravades entre el Port i el Delta com Cova Cambra, la Via Verda, El riu Ebre a bord d'un caiac o La Torre de Sant Joan.
 
"Som aquí" és una cançó sobre la sort de viure, per a agrair que som aquí sentint el dia a dia com un gran regal i mirant la vida als ulls sense tenir cap por. Composta per Montse Castellà i el músic de la Ràpita, Sergi Roig i bastida de manera alegre i senzilla, la melodia creix i dona voltes dins d'un cercle armònic que va calant dins l'esperit, perquè la música és una altra forma de besar, con diu la cançó.
 
Amb el nom d'Orgànic, cada cançó del nou disc estarà vinculada a un òrgan concret del cos humà i a les emocions que genera. Som aquí té relació amb l'ull i el sentit de la vista. Mirar el món que ens rodeja, que la llum brilli a la pupil·la i el cos vagi sempre cap a endavant.
 
El disc sortirà a finals d'abril. És el sisè d'estudi de Montse Castella i un dels més especials, segons avança. Hi haurà nou cançons, cadascuna vinculada a un òrgan del cos humà i a les emocions que ens desperta i als sentiments que s'hi vinculen. El disc està editat sota l'aixopluc de la discogràfica U98 Music on comparteix segell amb Blaumut, Marc Parrot, Beth o Cesk Freixas.
 

Imatge promocional del proper disc de Montse Castellà que és dirà Orgànic Foto: Òscar Lanau

 

"Un treball fet des de l'estómac i el cor, amb sons més naturals, despullats i autèntics. Bioritmes nascuts de l'entranya. Amb lo fetge i els pulmons. Melodies i arranjaments elementals i lluminosos. Lo meu disc més visceral", apunta la cantautora.
 
Al més de maig arrancarà la gira d'Orgànic durant el FestivaldeMúsicad'autorBarnasants i a poc a poc Montse Castellà anirà despullant cada òrgan del seu cos, acompanyada de gent com Cesk Freixas que col·laborarà amb una de les cançons.
 
De moment, la vista ens transporta a paratges màgics del nostre territori amb les imatges del videoclip "Som aquí".