Ingressa a presó l'exentrenador de l'equip de futbol femení del Perelló acusat d'abús sexual

El CE Perelló va acomiadar "per motius esportius" fa dues setmanes l'entrenador acusat d'abús sexual

El centre penitenciari Mas d'Enric està ubicat al Catllar
El centre penitenciari Mas d'Enric està ubicat al Catllar | Jonathan Oca
Aguaita
17 de març del 2023
Actualitzat a la 13:32h
Segons han confirmat a Aguaita.cat els Mossos d'Esquadra l'exentrenador de l'equip femení de futbol del Perelló arrestat ahir per una denúncia d'abús sexual a un jugadora amb discapacitat intel·lectual ha ingressat a la presó de Mas d'Enric després de passar a disposició judicial ahir al Jutjat d'instrucció número 3 de Tortosa.

El jutjat decreta presó provisional sense fiança i comunicada pel presumpte agressor.

El Club Esportiu Perelló va acomiadar l'exentrenador de l'equip de futbol femení fa quinze dies "per motius esportius". En un comunicat emès este dijous a la nit, el club condemna els fets que ha denunciat una jugadora, una agressió sexual i l'assetjament que hauria patit per part, presumptament, del seu entrenador de futbol. L'entitat oferix el seu suport a la víctima i a l'equip del qual forma part. L'exentrenador, un home de 42 anys, va ser detingut dimecres. La noia pateix una discapacitat intel·lectual i no va denunciar els fets per por fins que l'arrestat va ser acomiadat del CE Perelló.

Segons ha denunciat la noia, d'uns vint anys, l'home l'assetjava per quedar i la pressionava per veure's a casa d'ell. Finalment, ella hi va accedir i allí, l'arrestat va insistir perquè consumís drogues, la va retenir i la va agredir sexualment. La suposada agressió s'hauria produït el mes de novembre. El detingut està acusat com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, assetjament, contra la salut pública i detenció il·legal.