Benifallet estrena la temporada turística l'1 d'abril amb el llagut pel riu i les Coves Meravelles

Són dos dels actius més remarcables del municipi, a més de la gastronomia i el paisatge

El llagut Benifallet navegant pel riu Ebre.
El llagut Benifallet navegant pel riu Ebre. | Cedida
Redacció
14 de març del 2023
Actualitzat a les 16:53h
A partir del proper 1 d’Abril, l’Ajuntament de Benifallet, juntament amb l’Oficina de Turisme, donen el tret de sortida a la temporada turística amb la posada en funcionament del Llagut Benifallet amb viatges tots els dies per apropar el passatger a la flora i la fauna d'un tram força autèntic del riu Ebre. Després de Setmana Santa, el Llagut viatjarà tots els caps de setmana per tornar a recuperar el ritme diari al juliol i agost amb recorreguts tots els dies (excepte els dilluns).

De la seua banda, les Coves Meravelles també obriran per Setmana Santa tots els dies, i divendres, dissabte i diumenge no tancaran a migdia. A partir del 22 de març, les visites amplien els seus horaris des de dimecres a diumenge.

El municipi proposa complementar les activitats amb la bona cuina de l’Ebre, amb propostes gastronòmiques molt variades i productes Km0. A més, vol aprofitar la seua centralitat geogràfica al cor de l’Ebre per instar els visitants a gaudir del municipi i establir-lo com a base de la seua estada a les Terres de l’Ebre: "En pocs quilòmetres de distància podeu gaudir ara de mar i ara de muntanya, ara de ciutats ara de pobles, amb una diversitat i una riquesa natural, cultural i històrica que fan d’este territori un dels més bells i singulars de Catalunya", destaca l'Ajuntament.

Podeu consultar tot el que Benifallet us oferix a www.benifallet.cat.