La Ràpita es promociona a Navarra per situar-se com un destí turístic de qualitat i proximitat

A la fira Navartur, el personal de Turisme ha informat de manera propera sobre l’àmplia oferta d’activitats i experiències que es duen a terme a la Ràpita

Personal de Turisme de la Ràpita presents a la Fira Internacional de Turisme de Navarra
Personal de Turisme de la Ràpita presents a la Fira Internacional de Turisme de Navarra | Cedida
Aguaita.cat
27 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:09h
El darrer cap de setmana, laRàpita ha estat present a la FiraInternacionaldeTurisme deNavarra, Navartur, per promocionar-se i situar-se com un destí turístic de qualitat i proximitat. Navarra és un dels principals mercats emissors de l’Estat espanyol, ja que hi passen un rellevant nombre de visitants a la Ràpita, i esta oportunitat permet reforçar la seua presència com a destinació turística i potenciar el mercat turístic de Navarra.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha assegurat que “és important la nostra presència a la fira Navartur perquè ens dona l’opció d’impulsar el teixit empresarial i potenciar l’oferta d’experiències que hi ha a la Ràpita”. Caparrós ha destacat que “seguim treballant per penetrar als diferents mercats de proximitat i posicionar-nos com un destí turístic de qualitat a diferents llocs estratègics de l’estat”.

Personal de l’Oficina de laRàpita s’ha desplaçat aquest cap de setmana per promocionar la destinació turística des de l’estand de les Terres de l’Ebre, gràcies al ConveniCórner engegat pel PatronatdeTurisme de la DiputaciódeTarragona, que permet a diversos municipis de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre realitzar accions promocionals a les principals fires turístiques de l’Estat espanyol i d’Europa.

A la fira Navartur, el personal de Turisme ha informat de manera propera sobre l’àmplia oferta d’activitats i experiències que es duen a terme a la Ràpita, a la vegada que s’ha atès el públic navarrès, força interessat amb les possibilitats de fer activitats de natura al nostre territori. Esta fira és una oportunitat per potenciar i incrementar l’arribada de turisme des d’una zona estratègica en l’àmbit turístic.