L'Ajuntament d'Alcanar demana la col·laboració ciutadana per esclarir l'agressió lgtbifòbica durant el carnaval de Vinaròs

El consistori i l'Observatori contra l'Homofòbia han condemnat els fets

Una de les ferides a la boca d'un dels joves agredits.
Una de les ferides a la boca d'un dels joves agredits. | Cedida
Redacció
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:24h
L'Ajuntament d'Alcanar ha condemnat "de forma contundent" una agressió lgtbifòbica que, segons ha anunciat a través del seu canal oficial de Twitter, ha tingut lloc durant el carnaval de Vinaròs, al País Valencià. Segons el consistori, les víctimes de l'agressió han estat un veí d'Alcanar i la seua parella. 
  L'equip de govern municipal ha demanat en la mateixa piulada la col·laboració ciutadana per tal d'esclarir els fets. L'Ajuntament ha donat "el màxim suport" a persones, entitats i col·lectius LGBTI+ i ha posat al seu servei tots els recursos municipals i comarcals per atendre les persones afectades per qualsevol mena d'agressió.

Per la seua banda, l'Observatori contra l'Homofòbia també ha condemnat els fets ocorreguts a Vinaròs i s'ha posem a disposició de les víctimes. Així mateix, ha manifestat a les xarxes socials "tot l'escalf i suport a les afectades d'esta nova agressió homòfoba".