Burger King obre el seu nou restaurant a Tortosa i crea trenta nous llocs de treball

La companyia anuncia que vol instal·lar un nou restaurant a Amposta

Aguaita.cat
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 20:16h
Nou restaurant Burger King a Tortosa
Nou restaurant Burger King a Tortosa | Trading Habitat
Burger King ha obert este dijous el seu nou restaurant a Tortosa generant 30 nous llocs de treball.

La gestora immobiliària Trading Habitat que ha gestionat la implantació ha informat que adquirix el compromís professional per participar activament amb l'expansió de la marca, amb un primer objectiu per a 2023 que és l'obertura d'un altre Burger King a Amposta. 
 

Anunci d'un nou restaurant Burger King a Amposta Foto: Trading Habitat


Amb esta inauguració del restaurant de Tortosa, la cadena ja ha creat 360 llocs de treball a la demarcació de Tarragona, mantenint la seua posició líder com una de les principals marques que més feina donen all país. Per esta obertura, la companyia ha invertit més d'un milió d'euros, acostant-se als 15M€ invertits a la demarcació de Tarragona.

El nou restaurant, situat en la carretera de Tortosa a l'Aldea, disposa de 300 m2 i oferix serveis com el tradicional PlayKing, sistema de refill de begudes (possibilitat d'emplenar gratuïtament els refrescos), Take Ara, AutoKing, Home Delivery, Quioscos i Wifi.Així, amb aquesta nova inauguració, Burger King ® Espanya compta amb 12 restaurants a la demarcació de Tarragona. "Avui obrim el nostre primer restaurant a Tortosa, amb el qual mantenim la nostra aposta per continuar creixent i creant ocupació al territori". "A Burger King® Espanya volem portar el característic sabor a la graella de les nostres hamburgueses a tots els racons país, allí on es troben els nostres clients, independentment de la grandària del municipi en el qual residisquen", ha comentat Jorge Carvalho, director general de Burger King® Espanya.

El nou establiment, amb format Free Standing, incorpora nous sistemes, dissenys i materials sostenibles. La cadena de restauració seguix així amb el seu avanç cap a un model de desenvolupament sostenible, conscient de la importància de cobrir les noves necessitats d'un consumidor conscienciat amb el medi ambient. En el seu pla d'implantació del seu model de restaurant sostenible Burger King® ha instal·lat plaques solars en prop de 250 restaurants de tot el país. A més, este format permet concentrar els diferents canals de venda disposant de major espai i accessibilitat per als clients.
 

Burger King obre el seu nou restaurant a Tortosa Foto: Trading Habitat


El restaurant sostenible de Tortosa compta amb imatge Royal de Burger King® Espanya, una decoració en la qual destaca l'ús del roure blanc amb matisos suaus que permeten emmarcar el conegut lema de la cadena HOME OF THE WHOPPER®, creant així un entorn confortable i agradable. A més, la combinació de ciment i rajola negra, juntament amb les instal·lacions vistes i la il·luminació emmarquen un estil idoni per a la retolació i els mobles de disseny vibrant i colors vius de la sala. D'esta manera, el restaurant es convertix en un espai únic amb una varietat de seients perquè els clients trien on gaudir de les icòniques hamburgueses a la seua manera, seguint el lema dels orígens de la marca "Have It Your Way", a la teua manera.