Vando Miguel, candidat de Valents a l'alcaldia de Roquetes

El nou partir afirma que vol ajudar als nous autònoms de Roquetes pagant-los una part del lloguer o la quota

Vando Miguel, candidat a l'alcaldia de Roquetes per Valents
Vando Miguel, candidat a l'alcaldia de Roquetes per Valents | Cedida
Aguaita.cat
26 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:34h
VandoMiguel serà el candidat de Valents a l'alcaldia de Roquetes. Miguel ha afirmat que: “Valents és un projecte molt il·lusionant i amb un gran futur.”

El candidat de Valents a l'alcaldia de Roquetes ha donat les gràcies als militants de Valents de Roquetes i a la Junta Local, per la confiança que li han depositat per a ser el nou alcalde del municipi: “Volem fer una política que ajude als habitants de la nostra ciutat, sabem que tenen molts problemes i hem de solucionar-los. No és una simple frase, volem demostrar que ens preocupem per ells. El nostre compromís com Valents és que tot habitant estiga content amb la decisió que ha pres en votar-nos”.

"Roquetes necessita reactivar el comerç del municipi", per això Vando afirma que "una de les principals mesures que vol dur a terme és ajudar als nous autònoms de la nostra ciutat, pagant-los una part del lloguer o quota d'autònoms". "Amb això, el candidat ha afirmat que: Incentivarem la creació de nous llocs de treball i aconseguirem que els carrers tinguen un gran moviment de gent”.

Altra de les mesures que vol dur a terme el candidat és dotar a la Policia local amb les millores que necessiten per a així poder aconseguir una millor protecció i millorar el clima d'inseguretat que es viu. 

Des de Valents Roquetes afirmen que demanaran a la Generalitat que "eliminen a la nostra zona les barreres, que hi ha avui dia, per a demanar documents per a la crema vegetal, ja que hi ha molta gent d'avançada edat i és una gran complicació per a ells".

Finalment, el candidat de Valents a l'alcaldia de Roquetes ha afirmat que: “Demanarem al departament d'Educació que ens faciliten fons per a la construcció d'una escola pública, ja que a la nostra ciutat no tenim i és una necessitat que els nostres habitants necessiten cobrir.” afirmen. Una afirmació inexacta ja que hi ha dos centres escolars públics el Col·legi Públic Mestre Marcel·lí Domingo i L'Institut de Roquetes.

Valents és un partit constitucionalista que treballa perquè a Catalunya es respecten les lleis i siga lleial a Espanya. Els tres pilars fonamentals que defensa són: seguretat, treball i llibertat. Segons afirmen els seus postulats "És bàsic retornar la seguretat als carrers de Catalunya, acabant amb la delinqüència i l'okupació. Catalunya ha deixat de ser el motor econòmic d'Espanya, la qual cosa suposa que hem de reactivar l'economia i l'ocupació, creant oportunitats per als joves, eliminant impostos innecessaris i atraient inversions. Valents defensa la llibertat de la persona per a expressar-se lliurement, fer-ho en l'idioma que vulga, triar el model educatiu per als seus fills, i emprendre un negoci".

Valents presentarà més de 100 llistes, en tota Catalunya, en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. També s'aniran anunciant tots i cadascun dels candidats a estos municipis, tal com ja es fa en els últims mesos.