Cuidem Amposta atén els dubtes de 350 persones durant la campanya de Nadal

Els agents ambientals han estat a peu de carrer donant informació sobre el servei de trastos vells i la deixalleria

Dos agents ambientals de Cuidem Amposta informant a la ciutadania
Dos agents ambientals de Cuidem Amposta informant a la ciutadania | Ajuntament d'Amposta
Aguaita
13 de gener del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:53h

La campanya d’informació de CuidemAmposta sobre el servei de trastosvells i deixalleria de les setmanes de Nadal atén unes 350 persones. Així, els agentsambientals de Cuidem Amposta es van desplaçar a diferents punts de la ciutat per donar informació sobre estos dos serveis i també donar un paquet de bosses per a la recollida d’orgànica.

Des del 20 de desembre i fins el 5 de gener, la carpa de Cuidem Amposta es va instal·lar en dimarts al matí a la plaça Cecília Carvallo, en dimecres tarda a l’avinguda de la Ràpita i en dijous matí a la plaça Ramon Berenguer IV. En total, va ser nou jornades d’atenció, durant les quals es va atendre a 350 persones per resoldre dubtes com l’horari de la deixalleria o com demanar el servei de recollida de trastos vells a domicili. "Aquestes campanyes d’atenció al carrer ens permeten donar informació directament a la ciutadania de serveis que potser no són del tot coneguts i que si són utilitzats de manera correcta ens permetran fer una gestió més eficient dels residus de la nostra ciutat", assenyala la regidora de PolítiquesAmbientals, NúriaMarco.

Esta acció de conscienciació a peu de carrer en la gestió dels residus se suma a altres accions que la marca Cuidem Amposta ha realitzat els darrers anys per afavorir el reciclatge (com la acció a xarxes, mitjans i peu de carrer +Orgànica-Resta), les de civisme en l’ús de contenidors, la de reciclatge de roba.

 

Arxivat a