Amposta contracta sis persones de neteja viària per mitjà de la Diputació

Els operaris tindran un contracte de sis mesos a jornada complerta i treballaran per a millorar la neteja viària i el condicionament d’espais públics

Els nous operaris durant la rebuda a l'Ajuntament, dilluns.
Els nous operaris durant la rebuda a l'Ajuntament, dilluns. | Cedida
Redacció
10 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:38h
L’Ajuntament d’Amposta ha contractat sis persones aturades a través de la subvenció que li atorga la Diputació de Tarragona dins del programa de "Foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès". Estes persones tindran un contracte de sis mesos a jornada complerta i treballaran per a millorar la neteja viària i el condicionament d’espais públics i l’entorn de la ciutat d’Amposta, a la vegada que contribuiran a la conscienciació ciutadana per mantenir neta la ciutat i els seus espais naturals.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, que va donar la benvinguda a l’Ajuntament a les sis persones dilluns al matí, ha destacat que faran neteja amb carret i escombra. "Som conscients que la neteja només amb màquines no és eficient en moltes zones de la ciutat, sobretot en aquelles de baixa freqüència, i amb estes sis persones volem intensificar-la perquè la ciutat estiga més neta ", ha afegit, "i esperem col·laboració ciutadana per a mantenir-la així".