La recuperació de la Val de Zafán com a via verda a Amposta, premiada per la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament d’Amposta mostra la seua satisfacció pel reconeixement d’un projecte que també ha rebut 5 milions d’euros dels fons Next Generation

La Via Verda de la Val de Zafán al seu pas per Amposta
La Via Verda de la Val de Zafán al seu pas per Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita
03 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:31h
La recuperació de la ValdeZafán com a viaverda per part de l’Ajuntamentd’Amposta ha estat mereixedora d’un accèssit amb una dotació de 1.000€ als PremisIniciativaMediAmbient2022 de la DiputaciódeTarragona. Així, l’ens provincial reconeix el projecte de l’Ajuntament per recuperar l’antic recorregut ferroviari, d’alt valor natural i patrimonial, per convertir-lo en via verda per a vianants i ciclistes.

"És un reconeixement a un projecte que transforma la ciutat", diu l’alcalde, Adam Tomàs, que s’ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement, tot agraint a la Diputació de Tarragona un reconeixement que posa en valor el projecte de recuperació de la Via Verda impulsat des d’Amposta. Tomàs també recorda que la recuperació de la Val de Zafán com a via verda entre la Ràpita, Amposta i Tortosa ha rebut una subvenció de 5 milions d’euros dels fons europeus Next Generation de Transformació Turística. "Seguirem aprofitant tots aquells recursos que ens arribin d’Europa per poder seguir desenvolupant l’Amposta del futur", afegix l’alcalde.