El tortell de Reis de la Pastisseria Larrosa de Flix és el tercer Millor de Catalunya 2022

El jove pastisser Pau Carranza suma este tercer premi del Tortell de Reis al millor pa de Sant Jordi de Catalunya 2022

El tercer millor Tortell de Reis de Catalunya és el de la Pastisseria Larrosa de Flix
El tercer millor Tortell de Reis de Catalunya és el de la Pastisseria Larrosa de Flix | Pastisseria Larrosa
Aguaita
29 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a la 13:13h
El TortelldeReis, de massapà, fet a l'obrador de la  PastisseriaLarrosa  de Flix és un dels tresmillors de Catalunya. PauCarranza suma un altre premi al seu palmarès pastisser.

Recordem que PauCarranza, de la PastisseriaLarrosa de Flix, va guanyar la 5ª edició del concurs del MillorPadeSantJordideCatalunya2022. El guardó s'ha atornat en un acte celebrat a l’estació del Nord de Barcelona. Un pa que s’inspira en els colors de la senyera i que ha estat elaborat amb la farina Mestral a partir del blat de Coperal, a Santa Coloma de Queralt, transformat a la Farinera Poquet d’Ascó, també amb sobrassada de Mallorca, formatge emmental i nous.
 
El concurs comptava amb dos modalitats, la dedicada als professionals i la d’alumnes de les escoles de forners i pastisseria i en l’apartat professional hi havia com a novetat el lliurament del premi Eduard Crespo, creador del pa de Sant Jordi l’any 1988, que també va recaure en Pau Carranza com a guanyador del concurs.
 

Entrega del tercer premi del millor Tortell de Reis de Catalunya a Pau Carranza de Flix Foto: Pastisseria Larrosa

 
En esta ocasió el seu tortell ha quedat tercer en el concurs que organitza Panàtics “Millor Tortell de Reis Clàssic de Catalunya”. El guanyador ha estat pastisseria Joan del Baix Llobregat.