La Ràpita impulsa la Sant Silvestre Marítima per tancar el 2022 gaudint de la Badia dels Alfacs

Es pot fer el recorregut de diferents modalitats: en embarcacions de vela lleugera, de caiac, de sea bike o de paddlesurf, o també nedant.

Com en l’edició anterior, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la Marató de TV3
Com en l’edició anterior, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 | Cedida
Aguaita
05 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:40h
El diumenge, 18dedesembre, a les 10 hores, a laRàpita tindrà lloc la quarta edició de la SantSilvestreMarítima. La tradicional cursa, engegada per l’EstacióNàutica amb la col·laboració de l’AjuntamentdelaRàpita, permet tancar l’any fent esport i gaudint de la BadiadelsAlfacs. En la cursa, els participants poden fer el recorregut de diferents modalitats: en embarcacions de vela lleugera, de caiac, de sea bike o de paddlesurf, o també nedant.

La SantSilvestre s’emmarca com l’activitat més multitudinària de la campanyaturísticaTemporadaAlta que vol posicionar i promocionar la Ràpita com a destinació nàutica durant els mesos d’hivern, aprofitant la bona climatologia i les bones condicions de la badia. L’alcaldede laRàpita, JosepCaparrós, exposa que “una edició més, apostem per la Sant Silvestre Marítima perquè ens permet oferir una jornada marítima d’esports i d’oci nàutic amb una finalitat benèfica”.

El president de l’EstacióNàuticadelaRàpita, JoanBarberà, declara que “amb la Sant Silvestre complim un objectiu doble: per una banda, trenquem amb la idea de que l’activitat nàutica no es pot aprofitar durant l’hivern, i, per l’altra, ens solidaritzem amb causes socials que aporten a la societat, com són aquest any les malalties cardiovasculars”.

Com en l’edició anterior, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la MaratódeTV3 que, enguany, se centra en la salut cardiovascular. Cal destacar que la Sant Silvestre Marítima es durà a terme al Parc de Garbí, espai on també transcorreran altres activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3. Per participar en la sortida popular es requereix inscripció prèvia.