01
de desembre
del
2022
Actualitzat
a les
11:36h
Des d’este divendres 2 de desembre, i fins al dia 18 d’este mateix mes, Deltebre acollirà les noves JornadesGastronòmiquesdePeixdeBassa. En total, fins a 10 restaurants del municipi s’han acollit a unes jornades impulsades pel mateix ajuntament i també per l’Associació FECOTUR.
Estes jornades tanquen el cicle gastronòmic de l’AjuntamentdeDeltebre, el qual enguany ha comptat amb jornades de la closca, de l’arròs, de l’ànec i del musclo, a banda de la rutadetapes i també de la mostradegastronomiaMescla. La regidora d’Acció Comercial, IngridSantiago, ha explicat que “a Deltebre i al Delta tenim un producte de primera qualitat que hem sabut exportar i que, a la vegada, és reclam per a les persones que ens visiten. Per això, com a Ajuntament de Deltebre, treballem per donar a conèixer encara més aquests productes de la mà dels restauradors del municipi”.
La riquesa gastronòmica del Delta no s’entendria sense el peix de bassa amb exemples com l’anguila, l’angula, el llissal, el llobarro, la moixarra, etc. En este sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha realçat “el paper de la pesca tradicional” i ha afegit que “aquestes jornades són una oportunitat per a posar en valor un producte de qualitat amb ànima i essència del nostre Delta i de la nostra història”.
La roda de premsa s’ha dut a terme al CanalVell, i també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, CarlosSerra. Els restaurants participants, així com els diferents menús i preus, es poden consultar en este enllaç:
https://deltebre.cat/wordpress/wp-content/uploads/2022/12/Programa-peix-de-bassa-2022_web.pdf
Estes jornades tanquen el cicle gastronòmic de l’AjuntamentdeDeltebre, el qual enguany ha comptat amb jornades de la closca, de l’arròs, de l’ànec i del musclo, a banda de la rutadetapes i també de la mostradegastronomiaMescla. La regidora d’Acció Comercial, IngridSantiago, ha explicat que “a Deltebre i al Delta tenim un producte de primera qualitat que hem sabut exportar i que, a la vegada, és reclam per a les persones que ens visiten. Per això, com a Ajuntament de Deltebre, treballem per donar a conèixer encara més aquests productes de la mà dels restauradors del municipi”.
La riquesa gastronòmica del Delta no s’entendria sense el peix de bassa amb exemples com l’anguila, l’angula, el llissal, el llobarro, la moixarra, etc. En este sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha realçat “el paper de la pesca tradicional” i ha afegit que “aquestes jornades són una oportunitat per a posar en valor un producte de qualitat amb ànima i essència del nostre Delta i de la nostra història”.
La roda de premsa s’ha dut a terme al CanalVell, i també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, CarlosSerra. Els restaurants participants, així com els diferents menús i preus, es poden consultar en este enllaç:
https://deltebre.cat/wordpress/wp-content/uploads/2022/12/Programa-peix-de-bassa-2022_web.pdf