Des d’este divendres 2 de desembre, i fins al dia 18 d’este mateix mes,
Deltebre acollirà les noves
Jornades Gastronòmiques de Peix de Bassa. En total, fins a 10 restaurants del municipi s’han acollit a unes jornades impulsades pel mateix ajuntament i també per l’Associació FECOTUR.
Estes jornades tanquen el cicle gastronòmic de
l’Ajuntament de Deltebre, el qual enguany ha comptat amb jornades de la
closca, de
l’arròs, de
l’ànec i del
musclo, a banda de la
ruta de tapes i també de la
mostra de gastronomia Mescla. La
regidora d’Acció Comercial,
Ingrid Santiago, ha explicat que “a Deltebre i al Delta tenim un producte de primera qualitat que hem sabut exportar i que, a la vegada, és reclam per a les persones que ens visiten. Per això, com a Ajuntament de Deltebre, treballem per donar a conèixer encara més aquests productes de la mà dels restauradors del municipi”.
La riquesa gastronòmica del Delta no s’entendria sense el peix de bassa amb exemples com l’anguila, l’angula, el llissal, el llobarro, la moixarra, etc. En este sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha realçat “el paper de la pesca tradicional” i ha afegit que “aquestes jornades són una oportunitat per a posar en valor un producte de qualitat amb ànima i essència del nostre Delta i de la nostra història”.
La roda de premsa s’ha dut a terme al
Canal Vell, i també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció,
Carlos Serra. Els restaurants participants, així com els diferents menús i preus, es poden consultar en este enllaç:
https://deltebre.cat/wordpress/wp-content/uploads/2022/12/Programa-peix-de-bassa-2022_web.pdf