Esquerra convoca la conferència regional «Terres de l’Ebre, territori de valors i oportunitats»

Sus Martí dirigirà la secretaria d’organització de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana

El president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Albert Salvadó
El president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Albert Salvadó | Cedida
Aguaita.cat
24 de novembre del 2022
La Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana celebrarà aquest dissabte, a les 16.30 h i a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, la conferència regional “Terres de l’Ebre, territori de valors i oportunitats”, que té com a finalitat determinar les grans línies estratègiques i d’actuació que conformen el model territorial que estan liderant i implementant des de totes les institucions.
 
L’acte comptarà amb la participació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; Lluís Salvadó, vicesecretari general de Coordinació interna d’Esquerra Republicana i diputat al Parlament;  Albert Salvadó, president de la Federació i delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre; d’Adam Tomàs, alcalde d’Amposta i director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball de la Generalitat; Norma Pujol, secretària general de la Federació i diputada; Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre; Joan Roig, president del Consell Comarcal del Montsià; Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, i Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta.
 
D’altra banda, l’Executiva Regional ha escollit Sus Martí responsable de la Secretaria d’Organització de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana. Relleva Adam Tomàs, que ara passarà a ocupar  la vicepresidència de la Federació de l'Ebre d'Esquerra  Republicana. Martí, des de l’any 2018, havia estat la responsable de la Secretaria d’Organització del partit en l’àmbit nacional, fins al passat 6 de novembre, en què es va escollir la nova Executiva Nacional.
 
La incorporació de Sus Martí, persona que ha dirigit la maquinària interna durant els anys que el partit ha assolit els seus millors resultats electorals, reforçarà l’operatiu al territori per encarar el nou cicle electoral que començarà amb les eleccions municipals del mes de maig vinent.
 

Acte d'este dissabte a l'Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta Foto: Cedida