​El força de la banda AC/DC prendrà la Devesa en el retorn del RàpitaRock el proper 9 de juliol

La banda tribut The bond scott band seran els caps de cartell d'una nit en què també actuaran els rapitencs Equus

Fernando Garcia, promotor del RàpitaRock 2022
Fernando Garcia, promotor del RàpitaRock 2022 | Cedida
Sofia Cabanes
23 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:45h
La Ràpita recupera una de les seues grans cites musicals. El RàpitaRock tornarà a celebrar-se a l’estadi municipal de la Devesa el proper 9 de juliol després d’anys d’absència i ho farà per la porta gran.

The bond scott band, una de les millors bandes de tributs de l’Estat espanyol i Tribut oficial dels AC/DC seran els caps de cartell d’una nit que comptarà també amb un concert dels rapitencs Equus.

El RàpitaRock recupera, doncs, el seu format original. És a dir, la combinació entre les bandes locals i les portades de fora. El promotor d'este esdeveniment és Fernando Garcia, que ha recuperat la cita amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Ràpita. “Serà una cita memorable. Una nit en què reviurem les grans nits del RàpitaRock”, subratlla Garcia. “Si bé és cert que el RàpitaRock se celebrava tradicionalment la primera nit de festes, nosaltres hem volgut avançar la data i fer-ho dues setmanes abans, per a què este esdeveniment tinga entitat pròpia en un calendari ja molt atapeït”, afegeix.

L’obertura de portes a l’estadi municipal de la Devesa serà a els 19:00h. Una hora més tard, a les 20:00h començarà el concert dels Equus. “Som conscients que des de la pandèmia la gent s’ha habituat a anar als concerts més d’hora, per això hem adaptat els horaris”, explicar el promotor. El concert dels Equus durarà unes 2 hores: “La veterana banda rapitenca ha preparat un repertori impressionant. Serà una gran oportunitat per veure’ls en tota la seua esplendor”.
 

Cartell del RàpitaRock 2022 Foto: Cedida



Serà a partir de les 23:00h,  quan comence el concert de The bond scott band, que es preveu que tinga una durada de 3 hores. “No vull avançar res, però penso que la gent s'ho passarà molt bé. Només els caldrà tancar els ulls per viure en directe el mateix que sentirien escoltant els AC/DC”, assegura Fernando Garcia. La banda de tribut barcelonina, a més, celebra el seu 25è aniversari. “Per a ells la girà d'este estiu és una de les més importants de la seua carrera i és un privilegi que un dels punts escollits siga la Ràpita. És una rèplica total, vestuari, manera de moure’s a l’escenari i les veus,... És una experiència total per als fans del rock i de la música heavy experimentar totes estes sensacions. S’ha d’aprofitar”, afegeix Garcia.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a un preu de 12 eurosa través de la plataforma notikumi o també  als establiments rapitencs Gelateria del Cóc, Pub Lluc i Bar Sprint. El dia del concert, a taquilla, valdran 15 euros. “Recomanem adquirir-les abans, perquè, de moment, ja tenim la meitat de l’aforament cobert”, avisa Garcia. A l’estadi de la Devesa també hi haurà servei de barra i d’entrepants per poder sopar allà mateix.

Un estiu que promet

Un parell de setmanes més tard, el primer dia de Festes Majors de la Ràpita, la plaça 1 d’Octubre promet viure una nit memorable amb el tribut The Queen Experience. Un esdeveniment que reviurà la millor música i tots els èxit del mític grup britànic capitanejat per Freddie Mercury. En la festa participarà també Míster DJ Fernando Garcia i acabarà amb DJ Pepo, un esdeveniment organitzant també per Fernando Garcia i la Comissió de Festes.

I ja a l’agost, concretament el dia 6, se celebrarà una nova edició de la Partinando, que enguany celebra el seu 22è aniversari “tornant als orígens”, amb música de Míster Dj Fernando Garcia i Dj Roger Martí.