Un cotxe irromp a la Via Verda de Tortosa causant indignació i perill als transeünts

El vehicle va arribar fins al Pont Roig malgrat els crits d'alerta dels vianants

Moment en què el cotxe arriba a gairebé al Pont Roig de Tortosa
Moment en què el cotxe arriba a gairebé al Pont Roig de Tortosa | Xarxes
Aguaita.cat
17 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:45h
Sorpresa i indignació. Això van sentir ahir al vespre la gent que caminava per la Via Verda del Baix Ebre a l'alçada entre Roquetes i Tortosa. Un cotxe va entrar per un descampat de l'antiga fàbrica de Fabra, avui Viver d'Empreses del Baix Ebre i és va col.lar per la via verda fins  arribar al Pont Roig, on el terra de ferro i el carreró sense sortida van fer adonar al cotxe que havia errat el camí.

Com es pot veure al vídeo que fins fa una estona circulava a les xarxes i ara ha desaparegut , la gent crida indignada al conductor a crit d'incívic i una mica espantada i enfadada. Els vianants no s'explicaven com havia passat fins allí, ja que a Roquetes hi ha uns ferros per evitar aquestes situacions, per on sol passen les bicis, els caminants i de vegades alguna persona a cavall. D'esta manera s'eviten situacions com la viscuda ahir a la Via Verda de Tortosa.

Segons ens informa el Consell Comarcal del Baix Ebre aquest tram és competència de l'Ajuntament de Tortosa, però de totes maneres "si cal reforçar la seguretat i és tenim previst incrementar seguretat per barrar el pas als incívics o a altra gent gran que es pot equivocar de camí".Al Consell, li consta que no és la primera vegada que passa una bretolada similar, però que de moment, no han rebut cap queixa ni denúncia a l'ens comarcal.