Article

La carta oberta als socis de la Cooperativa d'Ulldecona

Un pamflet distribuit per les cases d'Ulldecona acusa de "lladre" el secretari de la Cooperativa d'Ulldecona i proposa crear una plataforma d'afectats per arribar al fons de la qüestió

Redacció
23 de juliol del 2014
990_1406123318trosset_carta
990_1406123318trosset_carta | aguaita.cat
Carta repartida a Ulldecona i dirigida als socis de l'entitat (clicar per veure ampliada). Foto: aguaita.cat
 
El mateix dia que se celebrava l'assemblea de la Cooperativa d'Ulldecona que va aprovar una ampliació de capital voluntària per valor de 150.000 euros per part dels socis, en moltes cases del poble algú es va encarregar de fer arribar esta carta anònima dirigida als socis de l'entitat.

La carta, que ha pogut ser recopil·lada en diferents parts per aguaita.cat i reajuntada posteriorment mitjançant un editor, es mostra molt dura amb la gestió del secretari de l'entitat , Elies Sabater a qui s'acusa d'haver "malversat" els diners dels pagesos i d'haver "col·locat" la seua esposa al capdavant de l'Agrobotiga, entre d'altres qüestions. I també lamenta la gestió de l'actual i els anteriors presidents.

Per tal d'esclarir l'estat de comptes de la cooperativa, la carta proposa crear una plataforma d'afectats, presentar una denuncia "per malversar els diners dels pagesos" i suspendre el secretari de feina i sou.