Iceta ofereix a Ventura tornar a ser portaveu a les comissions d'Infància i Peticions

La diputada d'Ulldecona i Marina Geli demanen "uns dies" per decidir si accepten la proposta del primer secretari

Redacció
22 de juliol del 2014
990_1398866142nuria_ventura
990_1398866142nuria_ventura | Parlament
Les diputades Marina Geli i Núria Ventura han declinat, almenys de moment, ser restituïdes de les seues funcions a la Cambra catalana, tal com els ha ofert el nou líder del partit Miquel Iceta.

En declaracions als mitjans, el portaveu socialista al Parlament, Maurici Lucena, ha explicat que les dues diputades han demanat "uns dies" per decidir si accepten esta restitució.

Geli, Ventura i Joan Ignasi Elena van ser apartats de totes les seues funcions als partit en trencar la disciplina de vot el 16 de gener passat en una votació sobre la consulta.

Iceta ha anunciat este dilluns que la seua intenció era retornar-los les seves plenes funcions perquè el seu treball a la Cambra tornés a l'estricta normalitat, però les dues diputades han demanat un temps per reflexionar-ho.

A Núria Ventura el primer secretari dels socialistse li ha ofert tornar a ser portaveu de les comissions d'Infància i Peticions, càrrecs que ja ocupava abans que fos apartada de les seues funcions. A Marina Geli, en canvi, no se li ha ofert que torne a ser portaveu de la comissió de Sanitat sinó un nou càrrec parlamentari, el de portaveu de la Comissió d'Afers Institucionals.

Iceta els ha demanat celeritat, per la qual cosa podrien prendre la decisió durant este mes de juliol.