Més de 300 persones reclamen al món el dret a decidir des del Trabucador

Redacció
20 de juliol del 2014
Durant l'acte s'han desplegat dos grans murals.
Durant l'acte s'han desplegat dos grans murals. | Sílvia Berbís
Durant l'acte s'han desplegat dos grans murals. Foto: Sílvia Berbís

La platja del Trabucador ha estat l’escenari esta tarda del nou mosaic amb què l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol llençar al món el missatge pel dret a decidir. Més de tres-centes persones han acudit a la cita per desplegar dos grans murals amb les imatges de Jean Claude Juncker i Martin Schulz, presidents de la Comissió Europea i del Parlament europeu respectivament, i amb una urna.

El resultat de l'acció reivindicativa, vista des d'una grua. Foto: Sílvia Berbís

Es tracta del segon dels deu grans mosaics amb imatges de líder internacionals, entre ells Barak Obama, Angela Merkel, Ban Ki Moon o David Cameron que l’ANC desplegarà al llarg de l’estiu a diferents llocs de Catalunya. La intenció és reivindicar el dret a decidir, traslladar esta reivindicació a l’àmbit internacional i també mantindre la mobilització ciutadana de cara primer al proper 11 de setembre i especialment a la consulta del 9 de novembre.

Els mosaics que s’han exhibit al delta de l’Ebre duien com a lemes ‘It’s time. Si Si’ i ‘Mr. President. Catalans vote freedom 9N2014’. En l’acte també ha estat present el nus antitranssament i s’ha fet al·lusió a la defensa del riu Ebre dixant palesa l’oposició al pla de conca.