Una ruta urbana per l'Amposta desconeguda, novetat entre la cinquantena de sortides guiades per la ciutat

Les regidories de Turisme i Cultura han preparat sortides sobre arqueologia, història o natura, de l’abril a l’octubre

Façana fluvial d'Amposta, amb el Pont penjant a la dreta. | Cedida
per Redacció, Amposta | 30 de març de 2022 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les regidories de Turisme i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta han preparat una cinquantena de visites guiades per descobrir diferents espais de la ciutat. De l’abril fins a l’octubre, les propostes permetran visitar des dels espais desconeguts d’Amposta als paratges naturals de la zona. El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, destacava que enguany s’incorporarà una novetat a la ruta urbana: "Durant el recorregut per l’Amposta desconeguda visitarem la Celòquia del Castell, on descobrirem tota la investigació arqueològica que s’ha realitzat en els darrers mesos, dixant a la llum nous vestigis de la història local". La ruta urbana per l’Amposta desconeguda recorrerà els punts més emblemàtics de la ciutat amb les corresponents explicacions de la seua història; una visita guiada que acabarà al Mercat amb una degustació de productes km 0.  A banda, la Celòquia del Castell també tindrà la seua pròpia ruta guiada.

Al voltant del patrimoni, repetixen les visites teatralitzades a la Torre de la Carrova, una proposta on els diferents personatges endinsaran als visitants en el passat d’esta torre de vigilància. D’altra banda, tornen també les rutes als espais de la Batalla de l’Ebre d’Amposta amb els guies experts de Terra Enllà, així com les dels paratges naturals amb GEPEC, on es podrà veure la fauna i flora dels Ullals de Baltasar, la Torre de Sant Joan o el Camí de Sirga. Una altra de les rutes guiades que s’ha preparat és la del Poble Nou del Delta: una visita per conèixer la història de poble i pujar al campanar de l’església, d’on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques del municipi i els camps d’arròs del voltant.


Les entrades per assistir a les rutes guiades tenen un preu entre 5 i 10 euros i es poden comprar a la pàgina web de Turisme Amposta.

 

Participació