Pepet i Marieta estrenen el seu nou disc «Vola» i proposen fer viral el nou videoclip

L'objectiu és visualitzar el nou videoclip fins a fer arribar a "El Polvito" a les 10.000 visualitzacions en només 48 hores

Imatge promocional del grup ebrenc Pepet i Marieta
Imatge promocional del grup ebrenc Pepet i Marieta | Cedida
Aguaita.cat
04 de març del 2022
Actualitzat a les 21:25h
El proper 4 de març arriba el nou disc de Pepet i Marieta "Vola!" que narra un tornar a començar, l'adaptació a una nova vida en terres foranes. No en va Josep Bordes n'ha escrit les lletres re-aprenent a volar a la seva terra adoptiva: Mallorca.

Musicalment "Vola!" és una festa majoritàriament pop amb tocs dance i reggaeton, on també hi ha lloc per al rhythm and blues de melenes desfermades, l'electro-salsa combativa, el reggae-rock de guitares esmolades o la balada de violins corprenedors.

Les veus de Maria Cruz i Josep Bordes s'entrellacen en diàlegs vitalistes carregats d'optimisme i creixement personal però també en crítiques punyents a la pèrdua de drets socials, el puritanisme imperant o la desaparició de la costa sota els maons del capitalisme voraç.

I tot adobat amb un reguitzell de col·laboradors de la talla de Miquel Biarnés d'Oques Grasses, Pupil·les, Mariona Batalla de Lildami, el grup mallorquí OR o els omnipresents The Tyets.

A més, en aquests moments Pepet i marieta treballen amb el coreògraf Cisco Cruz i el dissenyador de llums Jonas Serri per a ultimar el directe més ambiciós de la seva història: un show interactiu i emocionant per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d'orella a orella. 

Pepet i Marieta, com sempre, carregats de reptes, proposen als ebrencs i als seus fans d'arreu l'objectiu de visualitzar el nou videoclip de manera viral fins fer  arribar a "El Polvito" (amb el que han col.laborat les valencianes Pupil.les) a les 10.000 visualitzacions en només 48 hores. El temps vola, els voleu ajudar?Vol