Amposta ofereix un contracte d'un any de formació i treball a 14 joves

El programa Formació Professional i Ocupacional Dual subvencionat pel SOC vol millorar la qualificació professional del jovent poc format

Formació Professional
Formació Professional | Departament d'Educació
Aguaita.cat
18 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:47h
L’Ajuntament d’Amposta ha engegat el nou programa Formació Professional i Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que vol millorar la qualificació professional i l’ocupació del jovent de la ciutat.

Previst per al febrer, oferirà a 14 joves un contracte d’un any per a la formació i el treball. D'esta manera, els participants dedicaran el 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant es formaran i obtindran una titulació relacionada amb el sector. En este cas, els joves contractats duran a terme formació i tasques d’auxiliar de magatzem, manipulació de transpalets i carretons de mà, atenció bàsica al client i ofimàtica.

Els requisits per participar en el programa són tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit o inscrita a Garantia Juvenil i a l’Oficina de treball com a Demandant d’Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa. El programa Formació Professional i Ocupacional Dual es duu a terme de manera conjunta amb l’empresa Effective Logístics & Picking, qui assumirà la contractació dels 14 joves.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s clicant a este enllaç, trucant al 977704027 o enviant un correu electrònic a lcorbera@amposta.cat.