La Sénia aprova un pressupost «auster» per encarar un 2022 de recuperació

Després de 16 anys de treballs de l'equip redactor i els tècnics , també s'ha aprovat el text refós del POUM

Aguaita.cat
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:55h
Ajuntament de la Sénia
Ajuntament de la Sénia | Gloogle Street View
L'Ajuntament de la Sénia va aprovar el 30 de desembre passat el pressupost per al 2022 i també el text refós del pla d'ordenació urbanística municipal de la població (POUM). 

El projecte de pressupost de l'Ajuntament de la Sénia per a l'exercici 2022 ascendeix a 5.193.183,72 € i suposa un increment del 0,87% respecte a l'exercici anterior. Es consignen 427.087,96 € a inversions. Es tracta d'uns comptes que s'emmarquen en un "context de recuperació de la crisi econòmica, social i sanitària de la qual estem sortint. Es basa en l'austeritat, el control de despesa pública i la recerca de l'eficiència i eficàcia en la gestió municipal", expressa l'equip de Govern en nota de premsa. 

D'altra banda, després de 16 anys de treballs de l'equip redactor i els tècnics del pla, s'ha aprovat el text refós del POUM, que incorpora les prescripcions de l'acord de la comissió territorial d'urbanisme de les Terres de l'Ebre, el que seria el pas previ a l'aprovació definitiva.

A més de les aprovacions del dia, la Sénia va celebrar el primer ple del nou secretari, Fernando Calpe, que acaba de prendre possessió del seu càrrec al consistori.