​Mel de l'Avi Lluís, del Perelló, recull 120 tones de mel en una campanya rècord

La dada no s'assolia des del 2012

Apicultors de la cooperativa Avi Lluís del Perelló | Cedida
per Aguaita.cat, El Perelló | 22 de desembre de 2021 a les 12:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Mel de l’Àvi Lluís del Perelló, cooperativa dedicada a l’apicultura i amb més de 70 anys de trajectòria, ha recollit aquest any un total de 120 tones de mel, una dada de rècord que no s’assolia des de l’any 2012. 

“És un orgull la collita d’enguany, s’han alineat els astres i tant les abelles, com el temps, com el nostre equip ha estat de deu. Pràcticament són 40 quilos de mel per caixa. La tardor ha estat boníssima i hem tingut estiu pràcticament fins fa quatre dies. La nostra és una mel directa de les nostres abelles, no pateix cap mena de procés, per tant és quilòmetre zero”, exposa Francesc Brull tercera generació d’esta saga familiar.


Mel de l’Àvi Lluís, amb una trajectòria de més de set dècades, i amb la botiga que va inaugurar el 2006, sota el nom de ‘El Rebost de l’Àvi Lluís’, situat al Polígon industrial Pla de Solans 1-D, es troba estos dies immers amb tot el tràfec nadalenc “el 2021 tot i la pandèmia, va ser un any molt bo pel sector de l’alimentació i nosaltres en vam ser afavorits. Enguany estem en registres del 2019, ara bé, amb la pujada de costos per l’increment del preu de la llum, l’energia i el transport, hem contingut els preus, però si això segueix així l’any vinent haurem de pujar preus”.

Segons, Francesc Brull “arrel de la pandèmia els hàbits de consum han canviat, la venta per internet o per telèfon s’ha incrementat”.

 

Participació