L’Ajuntament de la Ràpita engega la consulta ciutadana per decidir el nom oficial del poble

Fins al 17 de setembre està obert el període de voluntariat per formar part de les meses de votació de la consulta del 12 d'octubre

per Redacció, La Ràpita | 6 de setembre de 2021 a les 16:06 |
Vista aèria del port de la Ràpita. | Cedida
L’Ajuntament de la Ràpita engega la consulta ciutadana per decidir el nom oficial del poble, després de la primera reunió de la Comissió organitzadora de la consulta, composta per historiadors, docents, representants polítics i representants d’entitats i col·lectius de poble, entre altres. La consulta tindrà lloc el 12 d’octubre al Pavelló Firal de les 9 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.

A partir d’este dilluns, l’Ajuntament de la Ràpita obre el període de voluntariat adreçat a totes les persones que vulguen format part de les meses de votació. És necessari que les persones inscrites al formulari tinguen disponibilitat tot el dia. De la mateixa manera, han de ser majors d'edat i han d’estar empadronades al municipi, almenys, des del 25 d’agost de 2020. El termini per emplenar el formulari de voluntariat finalitzarà el 17 de setembre.


L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha fet una crida a la ciutadania per aconseguir el major nombre de voluntaris: “Engeguem la consulta ciutadana per decidir el nom oficial del nostre poble i per això, convido als rapitencs i rapitenques a que s’impliquin en aquest procés democràtic que ens ha de permetre decidir quin és el nom oficial que volem”.

El formulari per oferir-se voluntari a la consulta ciutadana per decidir el nom oficial del poble és este.

 

Participació