Aqua Roquetes seguirà oberta tot l'estiu i setembre després d'un acord amb l'Ajuntament

El consistori ha mantingut una reunió amb l'empresa IGE este matí i junts han arribat a un acord per evitar el tancament arran de les pèrdues econòmiques ocasionades per la pandèmia

per Aguaita.cat, Roquetes | 10 de juny de 2021 a les 18:59 |
Instal.lacions esportives de l'Aqua Roquetes | S.A.
L'Ajuntament de Roquetes ha informat que després de la reunió mantinguda este matí entre l'Ajuntament de Roquetes i l'empresa IGE, concessionària del servei de la piscina coberta, es mantindrà oberta tota l'activitat d'estiu i la programació del setembre.

L'empresa havia anunciat que tancaria el 15 de juny a conseqüència de les pèrdues ocasionades arran de la pandèmia. Finalment empresa i Ajuntament de Roquetes han arribat a un acord.


El regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esport i Gestió Ambiental Ivan Garcia Magi ha traslladat a Aguaita.cat que "seguim treballant per millorar el contracte, però el servei seguirà en marxa que és el que totes i tots volíem". Magi ànima a la gent a retornar a l'activitat esportiva a Roquetes amb normalitat "com més gent s'apunte als serveis, millor anirà per fer viable la continuïtat".

Per últim a la pregunta de si tenen previst municipalitzar el servei de piscina i gimnàs a la ciutat, declara que "el temps i la norma ens dirà quina ha de ser la millor opció per seguir oferint servei de piscina i gimnàs a Roquetes". Depenent de la resposta dels usuaris el projecte serà viable per a l'empresa i Aqua Roquetes podrà seguir sumant anys a Roquetes des de la seua inauguració ara fa 10 anys.

 

Participació