La Lira Ampostina reprèn els concerts amb el programa d'estiu

És la primera programació que la societat musical prepara després de reiniciar l'activitat a l'abril

Esta temporada es rebatejarà l'auditori amb el nom del director Octavi Ruiz.
Esta temporada es rebatejarà l'auditori amb el nom del director Octavi Ruiz. | Cedida
Aguaita.cat
10 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:28h
La Societat Musical La Lira Ampostina es prepara per a la temporada de primavera-estiu amb nous concerts a l'auditori. Després d'haver reiniciat l'activitat el passat mes d'abril, a causa de l'aturada per la pandèmia, ara programen, fins a l'agost, prop de sis concerts i actes que requeriran entrada prèvia per assistir-hi.

El primer concert l'oferirà la banda de música La Lira Ampostina, el 6 de juny, i estarà dedicat a la música i les emocions. Seguirà un concert del cor La Lira Ampostina, el 19 de juny, amb motiu del Dia Internacional de la Música, mentre que l'endemà, la banda de música dedicarà l'esdeveniment a la música i els superherois.

Esta temporada, la banda de música presentarà el seu nou director, Sergi Costes, qui rellevarà Agustí Roé a la batuta. A més, a l'agost, el dia 15, se celebrarà el XLIV Festival de Bandes de Música de La Lira Ampostina, un dia en què el teatre-auditori de la Societat es rebatejarà amb el nom d'Octavi Ruiz Gisbert. Finalment, el 25 de setembre la banda de música oferirà un concert de sarsueles.