Un esportista canareu recorrerà Catalunya en bicicleta per a recaptar fons pel càncer infantil

Amb la iniciativa 'Hijos de la resistencia', Joel Marmol recorrerà 431 quilòmetres per donar visibilitat a la malaltia

L'esportista canareu Joel Marmol.
L'esportista canareu Joel Marmol. | Cedida
Aguaita.cat
04 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:33h
L'esportista d'Alcanar Joel Marmol recorrerà Catalunya en bicicleta per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. En un recorregut de Portbou a Alcanar, Marmol realitzarà 431 quilòmetres en solitari en el marc de la iniciativa 'Hijos de la resistencia', un projecte que, segons explicaven a Alcanar Ràdio, va conèixer a través d'un podcast on s'explicava l'experiència de la Vicky, una xiqueta de quatre anys que va morir a conseqüència d'un tumor cerebral.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, el canareu és entrenador personal i d'esports de resistència. "Arran d'escoltar el podcast, a finals de febrer, decideixo col·laborar d'una manera diferent de tot el que estava fent. Jo vinc del món dels esports de resistència i apostem per fer el repte en bici, per això és tot una mica nou per a mi, però estem posant-hi moltes ganes i quilòmetres i segur que ho aconseguim", explicava Marmol a Alcanar Ràdio.

El repte, que afirma que serà una fita personal, el farà en només un dia, el 22 i 23 de maig, per donar a la malaltia. Tant la preparació com l'esdeveniment es podran seguir en directe pel compte d'Instagram de Joel Marmol (@jomarfit), així com per la seva pàgina web. Els fons recaptats es donaran a la fundació El sueño de Vicky.