En estat greu dos treballadors per inhalar gasos de pintura de clor i cautxú a l'Ametlla de Mar

El SEM trasllada els dos ferits al Joan XXIII i atén un tercer treballador que ha resultat ferit més lleu

per Aguaita.cat, L'Ametlla de Mar | 30 d'abril de 2021 a les 16:39 |
Pla general dels tècnics del SEM preparant l'helicòpter medicalitzat per al trasllat d'un dels ferits per intoxicació a l'Ametlla de Mar | ACN
Tres treballadors han patit una intoxicació per inhalació de vapors i gasos de pintura a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Dos d'ells han resultat ferits de gravetat i els han traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El tercer ha estat valorat in situ pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) i no ha calgut portar-lo a cap centre hospitalari. Els tres homes treballaven en la reparació d'un dipòsit d'aigua a la zona de Roques Daurades. Estaven pintant amb clor i cautxú quan els vapors i els gasos de producte els ha causat malestar. Presentaven símptomes de mareig i un d'ells ha perdut la consciència. Els Bombers han hagut de treure els treballadors de dins del dipòsit.
Els ferits són dos veïns del Perelló. Un ha estat traslladat en helicòpter medicalitzat en estat greu i l'altre en ambulància en estat crític. La seva evolució és estable. Fins a 8 dotacions del SEM i 4 dels Bombers de la Generalitat s'havien desplaçat fins al lloc. Els Bombers han hagut de foradar el dipòsit on estaven treballant per accedir-ho i rescatar-los.

 

Participació