Sant Jordi 2021

La Ràpita organitza una Diada de Sant Jordi amb concurs de guarniment de balcons i aparadors

Paradetes de roses i llibres davant dels comerços, concursos literaris i de guarniment de balcons i aparadors, presentacions de llibres, activitats infantils i una exposició protagonitzen ‘Sant Jordi 2021’ a la Ràpita

per Aguaita.cat, La Ràpita | 15 d'abril de 2021 a les 19:45 |
Sant Jordi 2019 a la Ràpita | Sofia Cabanes
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Ràpita programa un conjunt d’activitats adaptades a la situació epidemiològica per celebrar la diada de Sant Jordi. La programació de ‘Sant Jordi 2021’ contempla paradetes de roses i llibres davant dels comerços especialitzats. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, justifica que “hem optat per ubicar cada paradeta davant del seu comerç per evitar aglomeracions de persones, sempre pensant en el risc de contagi que pot suposar reunir totes les parades a la mateixa plaça”. 

Enguany, les regidories de Comerç i Cultura convoquen el 1r concurs de balcons de Sant Jordi i el 1r concurs d’aparadors de Sant Jordi, els quals se sumen al 2n concurs de relats “Un Sant Jordi diferent” i al 7è concurs de punts llibres. La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, explica que “convoquem nous concursos perquè, tot i les circumstàncies excepcionals que estem vivint, volem que l’esperit de Sant Jordi estigui present a tots i cadascun dels racons de la Ràpita”. Les bases per als concursos es poden consultar a larapita.cat/sant-jordi i el lliurament de premis serà el divendres 30 d’abril, a les 19 h, a la Plaça de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó. 


Pel que fa a les presentacions de llibres, s’inicien el dissabte 17 d’abril, a les 18 h, a l’Església Nova. El primer llibre que es presentarà és ‘Lola i els contes’, de Jesús Serrano, a càrrec de Maite Moya. El dilluns 19 d’abril, a les 19.30 h, a l’Església Nova, serà el torn de ‘Terra presa. Per una nova política de sediments’, de Josep Juan Segarra. El dimarts 20 d’abril, a les 19 h, la plaça de la Biblioteca Municipal Juan Arbó 

 

 

Participació