Riumar tindrà una línia de bus permanent de connexió amb Deltebre, Sant Jaume, l’Aldea i Tortosa

El servei s'inicia este dissabte dia 10 durant tots els caps de setmana i diariàment durant l'estiu

Aguaita.cat
08 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:04h
Oficina de Turisme de Riumar
Oficina de Turisme de Riumar | Ajuntament de Deltebre
Este dissabte 10 d’abril es posarà en funcionament un nou servei al nucli de Riumar: una línia de bus que unirà el nucli amb Deltebre, Sant Jaume, l’Aldea i Tortosa, posant fi d’esta manera a una reivindicació històrica de la ciutadania. El servei es prestarà durant tots els caps de setmana de l’any, dissabte i diumenge, i durant els mesos de juliol, agost i la Setmana Santa funcionarà diàriament.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta línia de bus ens permet enfortir, encara més, l’oferta de serveis que prestem als veïns i veïnes de Riumar, i també a tota la gent que ens visita unint el nucli de Riumar amb altres municipis i zones d’interès”. Soler ha recordat que esta connexió ha estat una demanda històrica que esdevindrà realitat gràcies a les gestions que hem realitzat des de l’Ajuntament de Deltebre amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i ha remarcat tota la tasca que s’ha realitzat durant estos anys a Riumar que ha permès “transformar i posar en valor el nucli com a espai d’atracció turística”.

Les parades del bus de la línia L1602 estaran ubicades al Consell de Riumar, al Passeig Marítim, al Centre Comercial, al carrer Polla d’Aigua i al Càmping l’Aube. Els horaris corresponents es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre, i també a la plana web de la prestadora dels serveis, l’empresa HIFE.