L’Oficina de Turisme d’Amposta atén a més de 250 persones durant la Setmana Santa

El Delta de l'Ebre es convertix en una de les principals destinacions naturals de Catalunya, amb ocupacions del 90% i gran èxit de les zones d'autocaravanes

Les rutes guiades organitzades durant el cap de setmana de Pasqua també van ser un èxit.
Les rutes guiades organitzades durant el cap de setmana de Pasqua també van ser un èxit. | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
09 d'abril del 2021
L'Oficina de Turisme d'Amposta ha atès a més de 250 persones esta Setmana Santa. El personal ha ofert el servei habitual des de diferents eines com les trucades telefòniques, els missatges de Whatsapp i l'atenció presencial a l'oficina. D'estes persones, un 65% ha viatjat amb parella, un 27% amb família i la resta sol o amb amics. Les persones visitants, com és d'esperar amb la situació de pandèmia actual, provenen de diferents indrets d'arreu de Catalunya, especialment de la zona de Barcelona.

Han tingut un gran èxit també les dos zones habilitades per a autocaravanes al Poble Nou i a Amposta, que han acollit un total de 200 vehicles. "Després de l'èxit, estem valorant que les zones estiguin disponibles també durant la temporada d'estiu", apuntava Pep Simó, regidor de Turisme i Promoció Exterior. Des de Turisme s'han realitzat enquestes a allotjaments d'ús turístic i hotels d'Amposta i ha pogut confirmar que hi ha hagut una ocupació del 90% durant la Setmana Santa, convertint així el Delta de l'Ebre en un dels espais naturals més visitats de Catalunya durant les festivitats.

Coincidint amb el cap de setmana de Pasqua, s'han realitzat també una sèrie de rutes turístiques que s'aniran repetint fins al mes d'octubre i que han tingut un gran èxit, amb un 100% dels tiquets venuts.